Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Stalker-2572
veterán
Csak tippelni tudok, hogy 20 éves korára milyen egészségi állapotban lesz, de elnézve a mostani kátrány és alkohol bevitelét valamint a hiányos táplálkozását, meg a k***vázást csodálkoznék rajta, ha túl sok veszélyt jelentene
Az immunrendszer kifejlődéséhez kell pár dolog, ezért vannak alapvetően vesztes helyzetben a nyomortelepek emberei. -
Dany007
veterán
=)
Igen ez mondjuk igaz. Viszont miflénk is vannak ilyen gócpontok. Mondjuk kelet felé nem nagyon lófráltam még, Debrecen, Mátészalka, Csenger, Miskolc, Kazincbarcika stb.. Szal csak így, és tényleg sok van belőlük. Nem véletlenül hívják Borsod megyét a Borsodiak is Sötét Borsodnak =) ( volt ott egy b.nőm, és az ő apja mesélt...)
Amúgy most, hogy Romániából is szabadon jöhetnek munkát vállalni az emberek, sz.tem csak mégtöbben lesznek. ( na nem mintha a munka vonzaná őket :S ) -
-
Dany007
veterán
Persze igaz. Itt veszprém megyében van egy ilyen település hogy Berhida. Na oda gyűjtötték a környékről az összeset belőlük. (márcsak atomot kéne dobni rá) Na....Oda nem szivessen teszem be a lábamat. Egyedül meg főleg nem. BAZ megye szintén. Jártam arra. Mátészalka meg egyenessen a csúcs...Mentem arra vonattal egyszer...Hát...Egy kis piros 2-3 vagonossal utaztam pár km-t. Én voltam az egyetlen világos ember... Összehúztam magam, és vártam hogy odaérjünk már végre.
Amúgy Pesttel kapcsolatban, tudom h vannak nyugis környékek, de ha az ember ott dolgozik, szinte elkerülhetetlen hogy ne kelljen bemenni a belvárosba, vagy ilyesmi...De pl. egy vidéki kistelepülésen meg nem muszáj lakni , ha ilyenek... De pestre azért menne az ember, mert ott van munka, jó fizetésért ( relativ) . -
feel good
aktív tag
-
feel good
aktív tag
Akkor se fogok félni. Nem lehet mindenhol fosni tőlük, mert olyanok mint a kutya, abban az értelemben, hogy megérzik, ha félsz tőlük, és rád szállnak.
Csak 182 centi és ~90 kiló vagyok, úgyhogy a puszta termetemmel sajnos nem tudom elriasztani őket.
Engem már vettek elő az őrsön úgy, hogy nem csináltam semmit. Hátratekerték a kezem, megbilincselve szirénázó rendőrautóval bevittek, aztán három óra múlva engedtek el, azt se mondták, hogy bocs. Ezek után nem érdekel, hogy elővesznek-e, miután magamat védtem. -
philoxenia
MODERÁTOR
Két dolgot keversz össze:
-roma kultúra, minden vonzatával együtt
-származási , faji tulajdonságokRomák között felnőtt, nem roma származású emberek vs. nem roma kultúrkörben felnőtt roma származású emberek. A nem roma szerinted Grál-lovagként viselkedik majd ? A roma pedig nem hazudtolja meg a vérét?

Aktív témák
- Napelem
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az immunrendszer kifejlődéséhez kell pár dolog, ezért vannak alapvetően vesztes helyzetben a nyomortelepek emberei.