- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1047
tag
Felejteni csak úgy tudsz, ha van helyette más, valaki új, akire gondolhatsz. Akiben újra megleled a reménysugarat, akinél érzed, hogy biztosan jobb lesz.
Neked ez úgy tűnik sikerült, el tudom képzelni mit érezhettél annál a szakításnál nyáron.
Csak hajrá
-
Voyage
aktív tag
válasz
Thunderzolee #3 üzenetére
Próbagarancia...
-
zso73
veterán
Így kell csinálni! Elsiratni a régit, vagy lezárni. Levonni a következtetéseket....... És újítani.
Ha ilyen hirtelen megtetszett a lány, akkor nem is voltál szerelmes ( talán) csak akartál már egy nőt, nem? Az új meg tényleg szerelem? Akkor hajrá!! -
Csakénvagyok
őstag
Nem válveregetésképpen, de ez így szokott lenni. Vagyis aki reménybeli jobbért cserél egy biztosat az általában bukik. De hogy te mit tegyél? Vágj vissza. Ne mutasd a sértődöttséget, maradj jófej, de ne keresd őt. Ha hamarosan koppan és visszatalál, akkor igazán édes a bosszú, és hátat fordítani. Ha nem legalább nem csináltál semmilyen cikit.
-
addaam02
újonc
válasz
Hát amikor rákérdeztem, mindig azt mondta hogy "ez csak egy hirtelen fellángolás volt és már elmúlt"
Vannak akik azt mondják hogy már unta hogy tetszik nekem és hogy udvarolok neki (hozzá teszem hogy nem ez látszott rajta) és azthitte hogy ha pár napig velem van én azzal meg elégszem.Olvashattátok hogy rosszul hitte
-
addaam02
újonc
válasz
Csakénvagyok #4 üzenetére
A második lehetőség a válasz. Van egy lób*szó kölyök aki idősebb nálunk és anikó már hónapok óta utána koslat. De átadtam neki jókivánságomat hogy remélem ez a kölyök ugyanúgy kihasználja majd mint ő engem
-
R
senior tag
Ha sikerül és annak is érdekes és izgalmas története lesz, majd megosztom veletek
.várjuk
-
Jhonny06
veterán
válasz
Milyen kedves vagy.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
"próbaidős kapcsolat", "előre megmondta hogy melyik nap fogja elmondani a döntését" wft???
Két lehetőség áll fent:
1. Csitri, akinek még nem nőtt be a feje lágya.
2. Volt/van valaki más, de gondolta ha nincs ló, jó lesz a szamár is, de végül összejött a ló is. -
"próbaidős kapcsolat"
Te jó ég, már ilyen is van?
Am jól tetted, h elváltál Anikótól, eléggé plátóinak tűnt ez a "szerelem".. Legalábbis részéről viszonzatlan maradt. Az a 4 napos "járás" meg.. Végülis miért nem akarta folytatni? Nem mondta konkrétan? Ha valaki nem szimpatikus, 4 napig se kínlódok vele.. Vagy nem voltál elég rámenős, és nem akartad megd×gni már a második nap?
ps:
Iwiwes adatlapod alapján (már ha jót néztem), ha lány lennék, nekem nem kellenél.. -
Így kell csinálni.
Ezt viszont szerintem nagyon fogalmazd át, mert csak szörnyű kínlódás árán tudtam továbbolvasni:
"erröl véleményeket majd komizzatok" -
blokad
senior tag
hűha, bevallom, volt olyan rész, ahol elvesztettem a fonalat, vissza kellett keressem ki kicsoda. De amúgy egy tiniszerelem nem a világ... Mondom ezt én (?
), na mindegy, jön más. Busz, vonat és nő után nem futunk...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az egész idén februárban kezdődött, éppen akkor szakítottam egy barátnőmmel és szabad voltam. Az egyik legjobb barátom...
- Renault, Dacia topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest