- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus7
újonc
Nekem még van egy utolsó darabos higanyos lázmérőm. Meg még az a régi jó kis higanyos pumpálós vérnyomásmérő. Csak érdekességképpen leírom hogy teszteltem és mutat eltérést az elemes vérnyomásmérőktől. Egyébként nekem a pulzusommal nem volt gond. Még...Jó egészséget kívánok
-
Anonymus7
újonc
Szintúgy megkaptam a Sputnyik vakcinát. Pár órán keresztül utána magam is úgy voltam vele, ez lehet valami “placebo”, ámde délután elkezdtem furán érezni magam. Estére full láz és olyan ízületi és izom fájdalmaim voltak, kezdtem aggódni hogy én hülye minek oltattam be magam. Borzasztó fej- és fül fájás. Úgy éreztem hogy a vesém leszakad a májammal együtt. Nem akartam bevenni paracetamolt, mert azt olvastam nem nagyon kellene gyógyszert bevenni. Szóval küzdöttem mint gyerek a bilin, míg csaknem telefonáltam egyet. Végül győzött az 500mg-os paracetamol/koffein. Enyhültek a panaszaim azóta, de nem vagyok toppon még. Nem tudom meddig fog tartani ez a fájdalom. Attól tartok, a második után rosszabb lesz. Ez az én tapasztalatom. Egyébként vasárnap oltottak be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- OLED TV topic
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest