Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus7
újonc
Szintúgy megkaptam a Sputnyik vakcinát. Pár órán keresztül utána magam is úgy voltam vele, ez lehet valami “placebo”, ámde délután elkezdtem furán érezni magam. Estére full láz és olyan ízületi és izom fájdalmaim voltak, kezdtem aggódni hogy én hülye minek oltattam be magam. Borzasztó fej- és fül fájás. Úgy éreztem hogy a vesém leszakad a májammal együtt. Nem akartam bevenni paracetamolt, mert azt olvastam nem nagyon kellene gyógyszert bevenni. Szóval küzdöttem mint gyerek a bilin, míg csaknem telefonáltam egyet. Végül győzött az 500mg-os paracetamol/koffein. Enyhültek a panaszaim azóta, de nem vagyok toppon még. Nem tudom meddig fog tartani ez a fájdalom. Attól tartok, a második után rosszabb lesz. Ez az én tapasztalatom. Egyébként vasárnap oltottak be.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest