Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flagstaff
tag
Rendszeresen előkerül ilyen komoly kiépítésű gamer notiknál az, amivel néhány éve még én is félresöpörtem volna még csak az ötletét is. Ennyi pénzt ki nem adnék érte, inkább asztali, úgyse hurcolom. Aztán az élet már csak olyan hogy megmutatja hogy bármikor szükséged lehet rá.
Lett két korongon sérvem az ülő életmód miatt. Változtatnom kellett mert fél óra után nagyon fáj ülni és nem, nincs az a szék, amiben ne fájna ülni - egy óránál hosszabb utazás kimondottan kényelmes kocsiban is pihenőt igényel. Szóval vagy állok, vagy fekszek. És a nem kevés pénzbe kerülő asztali gépem ott állt kihasználatlanul, a játszhatnék pedig nem hagyott nyugodni. Megoldás? Igen, játékra is alkalmas noti. Hátamra fekszem, a notit a felhúzott lábamra támasztom és fekve játszom. Jobb lenne asztalinál? Igen. Olcsóbb? Valószínű. Tehetem? Nem. Örülük neki hogy így történt? De még mennyire... Ennyi. Mivel nem gyakran kell hurcolni,nem téma a közel 4kg+táp (Dell M6800, nem kimondott gamer noti,de én ezt akartam) hátizsák van hozzá és ha úgy adódik hogy mégis vinnem kell magammal, hát a kocsiig csak kiviszem. Nehéz elképzelni hogy ahol 400+e van notira ott nincs autó. Ha meg nincs de mégis ilyen noti kell, hát akkor az kell. Most már el tudom fogadni ha valaki valamilyen számára fontos okból inkább ilyet vesz mint épít egy asztali/ITX gépet és vesz mellé kisebb/könnyebb laptopot. Nem kell hogy bárkinek az fájjon ha a másik ebben lát rációt vele ellentétben. De ehhez a szemléletváltáshoz kellett a fentebb leírt probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- Arc Raiders
- Linux kezdőknek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest