Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
- 

A gamepad témához annyi, hogy én nagy egér-billentyűzet buzi vagyok, de vannak játékok, amiket egyszerűen gamepaddal szeretek játszani, ilyen pl. a Dark Souls. Aztán többi játékban nem kötöm annyira az ebet a karóhoz, kivéve az FPS-ek, na azokat mai napig nem tudom kontrollerrel játszani. Viszont a többi játéknál abszolút nem látom akadályát a kontrollernek, van úgy, hogy ha elfáradok a PC-m előtt ülve, felcsapom a kontrollert és az ágyamon hátrábbdőlve úgy folytatom. A laposok pedig drágábbak lesznek, mint ezelőtt voltak, jó példa erre ez az Acer Nitro 5 széria is. Most rálestem egyébként az Asus Zephyrus G14 2022 AMD Ryzen 9 6900HS laposra és az olcsóbb modell kerül a notebookcheck szerint 1900 Euróba. Persze majd gondolom jönnek olcsóbb ryzen 6xxx-es modellek is, de szerintem még akkor sem lesz az olyan olcsó, mint a Steam Deck. Ráadásul a Decket a Valve játékra optimalizálta az egészet, több szempontot is szem előtt tartva. De majd meglátjuk, mindenesetre én először érzem azt, hogy nincs szükségem gaming laptopra. 
- 

Akinek nem jön be a beépített gamepadje, annak ott a Nintendo Switch!  Amúgy azt egyáltalán nem mondanám, hogy nem erős hardver van benne, mert olyan játékok is elfutnak rajra, amik a Nintendo Switchnél még csak szóba sem jöttek. Persze nyilván nem a hardcore vérpistikének készült, akinek 500 FPS kell Cs:Goban meg Siegeben. Az majd megveszi helyette 1 milkáért ezt a laptopot. Amúgy azt egyáltalán nem mondanám, hogy nem erős hardver van benne, mert olyan játékok is elfutnak rajra, amik a Nintendo Switchnél még csak szóba sem jöttek. Persze nyilván nem a hardcore vérpistikének készült, akinek 500 FPS kell Cs:Goban meg Siegeben. Az majd megveszi helyette 1 milkáért ezt a laptopot. 
- 

Elég.  Felnőtt létemre annyi teendőm lett, hogy nem tudok már állandóan otthon egy helyben játszani, hanem nem egyszer előfordul, hogy hétvégén is úton vagyok, s csak estére érek haza. Erre már nem alkalmas a laptop, szóval ilyen ultramobil eszköz lenne a legjobb számomra, hogy összeköthessem a kellemeset a hasznossal. Felnőtt létemre annyi teendőm lett, hogy nem tudok már állandóan otthon egy helyben játszani, hanem nem egyszer előfordul, hogy hétvégén is úton vagyok, s csak estére érek haza. Erre már nem alkalmas a laptop, szóval ilyen ultramobil eszköz lenne a legjobb számomra, hogy összeköthessem a kellemeset a hasznossal. 
- 

Értem én, azonban véleményem szerint Nyugat Európát sem fogja elkerülni az infláció ill. az energiaárak drágulása. Ha nem is érinti annyira majd őket, mint bennünket, ők sem költekezhetnek már szerintem ész nélkül, szerintem ez pl. a szomszédos Ausztriában Euróban is drágának számít 
- 

válasz  antikomcsi

üzenetére antikomcsi

üzenetéreAcer Nitro 5 970 ezer forintért?? lol  Azért a Nitro egyrészt nem az a széria, ami ennyire prémium árazást kíván (volt V15 Nitrom), másrészt pedig sosem költenék ennyit egy laptopra. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- Prémium Microsoft Surface Laptop Studio i7 / 16GB / 512GB SSD / RTX 3050 Ti / W11 Pro
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Amúgy azt egyáltalán nem mondanám, hogy nem erős hardver van benne, mert olyan játékok is elfutnak rajra, amik a Nintendo Switchnél még csak szóba sem jöttek. Persze nyilván nem a hardcore vérpistikének készült, akinek 500 FPS kell Cs:Goban meg Siegeben. Az majd megveszi helyette 1 milkáért ezt a laptopot.
 Amúgy azt egyáltalán nem mondanám, hogy nem erős hardver van benne, mert olyan játékok is elfutnak rajra, amik a Nintendo Switchnél még csak szóba sem jöttek. Persze nyilván nem a hardcore vérpistikének készült, akinek 500 FPS kell Cs:Goban meg Siegeben. Az majd megveszi helyette 1 milkáért ezt a laptopot. 

Felnőtt létemre annyi teendőm lett, hogy nem tudok már állandóan otthon egy helyben játszani, hanem nem egyszer előfordul, hogy hétvégén is úton vagyok, s csak estére érek haza. Erre már nem alkalmas a laptop, szóval ilyen ultramobil eszköz lenne a legjobb számomra, hogy összeköthessem a kellemeset a hasznossal.
 Felnőtt létemre annyi teendőm lett, hogy nem tudok már állandóan otthon egy helyben játszani, hanem nem egyszer előfordul, hogy hétvégén is úton vagyok, s csak estére érek haza. Erre már nem alkalmas a laptop, szóval ilyen ultramobil eszköz lenne a legjobb számomra, hogy összeköthessem a kellemeset a hasznossal.