- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen igen én nem tervezek nem számolok kigondolom és megvalósítom. Pl a versenyen lévő predátorba volt:
Nyomtató lap adagoló (A tartályok alatt)
Játékautó tartó (Az a sárga cucc a hátsó radin kábel elvezetőnek)
Újság tartó plexi (A piros ventiket ez tartotta alul)
Varta elemtartó. (a tetején a rács)
A verseny előtt egy nappal az a cucc amire a gépet raktam még egy aranyászokos display volt és egy húshűtő polca
Nálam így mennek a dolgok minden modder máshogy csinálja. -
csabi112
Modder
Azért, tervek nélkül belevágni egy modba, nem semmi.
Majd alakul, igaz? A kreativitásodat már bizonyítottad, úgyhogy várom a folytatást. Sok sikert!
-
A másik nem igazán csak sárgában meg kékben. Ez már eléggé meg a többi, legalábbis itthon.
Ebben az a lényeg, hogy kisebb lesz az előzőnél. És lesz még egy skorpió predátor is, De előbb a nehezén akarok túl lenni, vágás festés stb.
Ennek a macskának mindig a közelembe kell lennie olyan mint egy kutya
12éve szórakoztatom magam moddingal 2007óta vagyok itt ph-n. Amikor még az elején tart mindenki nem érdekel senkit szinte a mod mert nem látják át. Én tudom,hogy fog kinézni! Még sok mindent nem tudok majd munka közben kigondolom.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Kíváncsian várom, az előző is igen impozáns lett.
Mennyire ritkák az ilyen házak? Szép a cicus amúgy
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest