- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Igen eszméletlenül drága az is. Aláírom.
Azért annál olcsóbban meg lehet kapni. Kijött az ivy-s változat (már egy ideje) ami akár 4 magos procival is rendelhető. Ezért olcsóbb szerintem a régi.
Hardveresen valóban nem sok, de valljuk be nagyon összerakták. Anyaghasználat + nem zúg, alig melegszik stb.
(#44) Akula
1 év? Ezt nem is néztem. Nem valami sok. -
Ati1979
veterán
Nekem ezek az atomos dolgok, olyan félmegoldásnak tűnnek. Oké használható, de nem mindenre. Ehhez képest drága.
Azt úgy csak hálózatról érdemes. Ha billentyűzet, meg monitor is rá van kötve, akkor már úgysem tudod hordozni. Hát azért egy i5 nem árt szerintem, bár kinek mi az igénye a sebesség terén.De megérkezett a konkurencia is:
Ezt elég jól eltalálták szerintem. Ráadásul mini display port is van rajta, (a dock-on) így rá lehet akasztani akár egy 30"-os monitort is.
(#28) ONEFREE
Amire felpakolják a rendes win8-at (nem az RT) mind. Ezek is. Vagy amit belinkeltem.
-
Ati1979
veterán
W510 arra amire tervezték nem rossz, csak az árral vannak gondok szerintem. Ennyit nem ér egy netbook tudású tablet.
Én a w700-ban több fantáziát látok, jóval több mindenre alkalmas. Ez már elmenne laptop helyettesítőnek is, ha oyan dokkolót kapott volna mint a W510.
Tabletnek ez már egy kicsit nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest