Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Akkor milyen billentyuzetet szeretnel?
Aminek van mechanikája és nyomáspontja.
Az Acer laptopokban teljesen jo billentyuzet van.
Beletapintottam valamibe vagy csak kevés a mintavételed? Valamelyik a kettő között lesz-
Tudod hol van szar? Az utolso macbook-ban.
Ebben egyetértünk.
Igen, foleg, hogy nem plusz 3mm az a plusz 3mm.
Több ügyfél is olyan kívánságokkal jön: srácok. Nekem 3mm-el vékonyabb gép kell. Megbolondulok egyszerűen
Jó vicc volt azért na. Nem.Kedvedért lemértem: a nagyjábóli szent grál T60 korszaki pillangós billzet cakk-pakk 4,4mm. Ha mondod melyik Acer billzetet kéred, bontunk neked szívesen és megnézzük mennyi az annyi

Akkor ideje lenne venned egy normalis Type C-s gepet es ahhoz egyetlen ertelmes adaptert, amin szo szerint minden van.
Melyek a normális gépek? Csak tudjam miben mozogsz, merre az arra. Van amúgy köszi. Értelmes adaptert is van. Jó pár. Nem ez a szakmád, mi? Egy adapter
Örülne neki mindenki, szegény szervizesek főleg. Nekem abban a tasiban van vagy 80k-m.Azert vicces, hogy minden belefer csak pont a 10 centis type c adapter nem... Aha.
Kocsiban is elfér a bikakábel. Lehet tippelgetni hányan tartják garázsban és mennyien kocsiban.
Igen, egy 50 grammos 10 centis adapter nyom meg zavar, de a toltokabel persze gondolom nem.
Igen, van ilyen is. Bármi ami több, mint a muszáj, az zavarja az embereket. Nem én mondom. Az ügyfelek.
Kit erdekel jelenleg az, hogy az apple mit balfaszkodik a portokkal?
Példa volt, bocsi. Akkor legyen Acer. Most jobb?

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Revolut
- Milyen TV-t vegyek?
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Dell 5470 9. generációs üzleti laptop WIN 11/256GB NVMe SSD/8GB DDR4/FHD kijelző/1 év garancia/2020
- Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- X1 Yoga 9th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó vicc volt azért na. Nem.