- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
-
JanR
addikt
-
monguz82
tag
Nagyon jó írás!
Rettenetesen pontosan visszaadja az érzést, kínosan pontosan... -
celeron
senior tag
Jó az írás, nekem tetszett.
A féltékenységgel az a baj, hogy felesleges, de nem tudsz ellene tenni. Nem tudod bemagyarázni magadnak, hogy ezzel semmire nem mész. Jön és kész. És ha a probléma hölgy oldala segít rajtad akkor elmúlik. És ismét 100+1-edszer is elértünk a "nem értjük a nőket" dologhoz
-
Sir Riccio
addikt
-
Ateszzero
őstag
Ilyen cikket lehet főoldalra tenni?
-
Sir Riccio
addikt
-
HyP3b0y
senior tag
-
aram01
nagyúr
lehet hogy igazad,ha valami zöld fekete nekem az NV jut eszembe tesómnak a kawasaki nem vagyunk egyformák
-
Sir Riccio
addikt
Atya ég...

Erről az jut eszembe amikor még középsuliban infó tagozatosok voltunk, és hétfő reggel bementem a barátnőm karjaiból és azt hallottam, hogy "kinyírtwowba, belőttcodba, így nfseztünk, úgy csalt a mocskos csíter meg így súgott az admin, meg lanpartyztunktegnapmegamittoménmicsoda" és a falra másztam tőle.
Na nem mintha anno frz-vel nem lettünk volna cb eu 5on5 13.-ak cod1ben..de az már régvolt.
Nézzetek körül egy kicsit a való világban is szerintem. 
-
aram01
nagyúr
-
Sir Riccio
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek. Majd próbálok gyakrabban írni, de sajnos-szerencsére ritka, hogy valami ilyen ihletet adjon mint a tegnapi nap.

-
twollah
nagyúr
Pontosan mirol is van szo?
-
joey04
titán
-
Nordic
Közösségépítő
Hát öregem ez nem volt semmi....
, le a kalappal
, és fel a fejjel
. -
dew28
aktív tag
gondolom hazigazdak irasait nem kell ellenorizni, ezert kerult ki egybol

amugy grat a kinevezeshez -
Vakegérke
félisten
Jó helyen van ez a címlapon.
Lehet, hogy elfogult vagyok, hiszen Sir Riccio kedvenc szerzőim közé tartozik. Az viszont tény, hogy a LOGOUT közösségi portál, ahol az ember kiírhatja, később kibeszélheti magából gondolatait, problémáit.
Olyan írások is kellenek, ahol szinte érzem a szerző örömét, bánatát, együtt dobbanhat vele a szívem.
Ha ezeknek nincs itt létjogosultságuk, akkor mit keresnek itt az én meséim? -
Szplöttyy
senior tag
Fogalmazás

-
phoebe326
csendes tag
Szerintem nagyon jó írás, jól kifejezi azt ami az ember testében-lelkében lejátszódik. Gratulálok!

Pont, hogy a logoutra való. Ez nem nyavalygás, hanem egy érzés megosztása a közösséggel. Blogravaló akkor lenne inkább ha elkezdett volna sírni, hogy jaj most hívott az egyik ismerősöm, hogy a barátnőmet ezzel és ezzel látta, pedig ő nekem azt mondta hogy...
A címből pedig egyértelműen kiderül hogy miről van szó, legalábbis azok számára biztosan akiknek az nVidia teszteken túl is van élet!! Inkább te kockulj egy kicsit kevesebbet a képernyő előtt/mögött vár a való világ!
-
Sir Riccio
addikt
Köszi mindenkinek!
Mivel ez a logout így ide igenis való. A fototrend vagy a mobilarena híreit is kirakja a motor, de szigorú értelemben véve az sem hardver, hanem fotó/mobil.
A motor mögé írja melyik portálról származik az adott cikk, ha Logoutot látsz mögötte akkor ne klikkelj rá, és probléma megoldva. Tegyük még hozzá, hogy az nvidia és a hardver/szoftver világán túl is van ám élet!
Üdv! -
hanog
csendes tag
Az most ok hogy mindenki szokott lelki nyomorék lenni. Én is. De minek kitenni a prohardver főoldalára az ilyeneket?? Inkább csinálj privát blogot vagy a twitteren toljad, sztem ide nem való. Tudom, hogy a logout más és a ph automatikusan rakja a főoldalra de ezzel Te is tisztában vagy így itt nyavajogni sztem felesleges. Már azt hittem valami jó kis nVidia hír, teszt, stb.
Ui.:
Szedd össze magad, csak magad gyötröd ezzel, plusz esetleg a célszemély idegeire mész és ezzel teszed tönkre a dolgot. Ha meg okkal vagy féltékeny és megcsal vagy ilyesmi akkor meg ha fejre állsz se tudod megakadályozni. -
Ursache
senior tag
1. blikkre Hulk
2. blikkre WOW account denide
Remek fogalmazás, bő szókincs nekem tetszik

-
xuldar
addikt
-
Tv
senior tag
-
XuChi
addikt
Ez egy pánik roham akart lenni?????

Vagy én értettem félre valamit?
-
angyalpc2
aktív tag
egyébként menny idő mire kikerül a fő oldalra?
mert pl én úgy emlékszem hogy lehett időt is beállítani, hogy mikor jelenjen meg és most nincs ilyen nem találom
bocs az offolásért -
Sir Riccio
addikt
Bocsi de ez most nagyon kikívánkozott...jóéjt.
Ez így oké, hogy egyből kikerült?!Régebben mintha ellenőrzés kellett volna hozzá...srry ha valamit eltoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assetto Corsa Rally
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Retro PCI-E videókártyák
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.