Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
válasz
kiswatzak #89 üzenetére
Amíg nincsenek beállítva effektusok addig nem is játsza le?
De, azonnal le szokta játszani!itt egy kep, ezen mutatom meg, hogy hol kell elindítanod..Csak kapásból betettem 3 képet a WMM-be.
A rózsaszín karikával jelölt választási lehetôségnél kell beállítanod a munkaasztalt, hogy az audio- rész is látszódjon, aztán a narancssárgával jelölt play gombbal kell elindítani a filmet.. Effectek és áttûnések nélkül is kell mûködnie!! Mindegy, hogy mikor teszed be a zenét. Már egy-két kép után is beteheted.
De az a gyanúm, hogy újra kell installálnod a WMM vagy a WLMM-t, mert valami nagyon nem stimmel nálad.
Normálisan kellene látszania az importált képeknek is. Ha csak pár másodpercig látod azokat, akkor valószínû, hogy azért nem is játssza le.
És még valami: mint, ahogy korábban is említettem, ha gyorsan akarsz jó filmet készíteni, akkor én mégis inkább a WLMM-t javasolnám filmkészítésre.
Valóban kevesebb az effect, de sokkal gyorsabban lehet vele dolgozni, csak meg kell szokni. Eleinte útáltam, most meg meglenni sem tudnék nélküle.
Ha leszedted a programot és kezded a filmet, ...és véletlenül nehézségbe ütköznél, akkor nagyon szívesen segítek, ha kell.
..és, ha tudok
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen egeret válasszak?
- Politika
- További aktív témák...
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Honor Magic 6 Pro 512 Gb Black
- Gigabyte GA-A75 + AMD A8 -3870 + 16GB Corsair DDR3 + 240GB Samsung 840 Pro + Alpenföhn brocken hűtő
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest