Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
A Professional nem testre szabható, de a Lifestyle nagyon. Utóbbit eléred a pörgettyűs menün, vagy még gyorsabban egy határozott lefelé húzással a kijelzőn.
Igazából a MS3-at a full érintőkijelzős készülékekre fejlesztették, ezért a gombok hazsnálata teljes mellékvágány. Én még egy Iconsoft PhoneEx-et tettem mellé, és a felvesz gombbal azt hazsnáláom híváslista, tárcsázó és névjegyzék gyanánt. Szerintem jól kiegészítik egymást, az utóbbi tulajdonságban sokkal jobb a PhoneEx mint a MS.Jim Tonic,
A Phone Suite nálam mindig is fent volt, elsősorban a verhetetlen profilozása és az egyszerű, de jól működő hívásszűrése miatt. Írtam róla egy rövid bemutatót, ha valakit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest