- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
Bár mikor azt írtam, hogy fele annyiért is lehet kapni, akkor a magyar viszonyokra gondoltam (emiatt emeltem ki később a magyar garanciát) de átnéztem az amerikai Amazonba, és ott is lehet találni féláron tabletet, pl: [link]
Magyarhonban ez pedig egy sokkal egyszerűbb kérdés, gyakorlatilag ami nem Apple és Surface, az mind féláron van (+-25%)Amire én szeretnék utalni, hogy (és direkt nem mondom, hogy az RT halott, mert amíg az MS foglalkozik vele, addig él) de a droidos konkurencia, és az új Intel Atomokon feltörekvő Winodows 8.1 mellett egyre inkább értelmét veszti az én nézőpontomból. De ezt természetesen nem én határozom meg, hanem hogy úgy mondjam: a piac. A jövőben eldől, hogy igazam van-e vagy sem
#83 flamich76: Nem néztem meg, hogy mennyibe kerülnek az említett tabletek éppen most, de a minap számoltam, hogy egy 100 000-es 8"-es tablet gyakorlatilag ingyen van, mert a Windows 8 és Office 2013 licenszek bolti áron kitesznek közel 100 000 ft-ot. Szóval ha van annyi különbség, akkor már tudod hol lehet keresni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Kolink riser 30cm gen5.0 vadiúj kábelek bolti ár feléért
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest