- LOGOUT - ezmiez?
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Teszem hozzá, én is a Dellt akartam előbb venni, mert amúgy Dell fan vagyok, de múlthéten még nem lehetett kapni, és sokkal több mindent tud a Miix, mint a Dell. Dellnek picit szebb elvileg a képe (Felbontás ugyan akkora 1280*800 = 198 PPI, nem túl acélos, de használható).
Én Nexus 7-ről váltottam, és nem bántam meg. Gyakorlatilag van egy notebookom, és kva király érzés, hogy minden progi fut rajta, ami az asztali gépemen (játékok közül is van pár: NFS Most Wanted (2005) + Undercover, CnC generals, Halos, SW Empire at War. Tök jópofa. Sajna Unreal Torunament (GOTY), kifagy, a Red Alert 2 meg fel sem telepedik, de amúgy nagyon nagy feeling.Komoly hiányosság, hogy egyiken sincs HDMI port, monitorra nem nagyon lehet kitenni.
Jah és nem tom a Dellen miből van az előlap, de hogy a Miix2-n nem Gorilla az biztos. Szerintem valami plexi. Ezt sajnálom a legjobban kb. Kell majd fólia rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest