Hirdetés
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Szerintem csak Te vagy az egyetlen, aki Linux/Windows vitát lát ebben. A Metro kritikája nem az OS-re, nem a Linuxra vonatkozik, hanem a Metrora. A Linux csak azért került elő, mert régen mindig arra hivatkoztak, hogy az az egyik legnagyobb akadálya a Linuxra történő átállásnak, hogy meg kellene tanítani a dolgozókat a használatára. Erre most itt a Metro, ami nagyobb változást hoz kezelésben, mint ha Linuxra váltanának.
Nem az itteni nemtetszés nyilvánításról van szó.
Kinek nem inge, nem veszi magára. Tudtommal nem általánosítottam.
vs. Én nem gúnyolok ki senkit, csak nem a felület miatt kéne azt mondani, hogy maga az egész OS sz@r.. Pedig itt a "nem tetszést" kinyilvánítók nagy többsége ezt teszi. -> ez általánosítás is, és konkrétan az ittenieket írtad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Kinek nem inge, nem veszi magára. Tudtommal nem általánosítottam.