Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dr. Akula

félisten

válasz gorlin #14 üzenetére

NAmost ez az aktiváció (Vista) úgy nézett ki nálam hogy a notimban behalt a vinyó, recoverym nem volt, így az asztali dobozos Ultimateről telepítettem, a noti OEM Business szériaszámját felhasználva - így szépen Businnessként is látszódik a cucc. Az automatikus regisztráció persze fel se ismeri (egy notebooknak sok esélye van konfigurációjában megváltozni, arról híres...), egy idő után jön a fekete képernyő. Na ekkor elő a MS call center számát, felhív, AUTOMATA menün kell végigbaszkurálni, de a végén csak felfogja hogy ez a Vista tényleg legális. De meglepő... És ezt miért nem tudja saját maga megtenni? NEm mutattam be semmilyen számlát, semmivel több információhoz nem jutott az MS mintha elvégezné a gép saját magának a regelést.

Haverom meg a barátnője gépére rakta fel a megunt OEM oprendszerét, ott ugye nyilvánvalóan teljesen más a konfig, semmi nem egyezik az előzővel - és a telefonos regisztráció azt is szépen megköszönte.

• blueMerle

veterán

válasz gorlin #14 üzenetére

De nem telefonáltam, normálisan ráklikkeltem hogy aktiváció, és neten aktiválta. Semmilyen büvésztrükköt nem vetettem be, semmiféle illegális programot nem használtam. Abban igazad van hogy 5 netes aktiválás után kell telefonálni ;) de még így is enged 9x az automata rendszer. Így jön össze a 14.

Mindig azt írod, biztos, meg így úgy tudod, de ha egyszer én ezt már 5x megcsináltam akkor hiába írod nekem hogy biztos nem megy, legjobb tudomásom szerint ennyire hülye nem vagyok hogy ne látnám hogy a Windows aktiválva van-e. :D

És most kijelentem: senkit sem buzdítok erre, ugyanis ez a licenszfeltételek be nem tartása és súlyos megsértése, szigorúan elméleti szinten írtam a dologról!!!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés