Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
NAmost ez az aktiváció (Vista) úgy nézett ki nálam hogy a notimban behalt a vinyó, recoverym nem volt, így az asztali dobozos Ultimateről telepítettem, a noti OEM Business szériaszámját felhasználva - így szépen Businnessként is látszódik a cucc. Az automatikus regisztráció persze fel se ismeri (egy notebooknak sok esélye van konfigurációjában megváltozni, arról híres...), egy idő után jön a fekete képernyő. Na ekkor elő a MS call center számát, felhív, AUTOMATA menün kell végigbaszkurálni, de a végén csak felfogja hogy ez a Vista tényleg legális. De meglepő... És ezt miért nem tudja saját maga megtenni? NEm mutattam be semmilyen számlát, semmivel több információhoz nem jutott az MS mintha elvégezné a gép saját magának a regelést.
Haverom meg a barátnője gépére rakta fel a megunt OEM oprendszerét, ott ugye nyilvánvalóan teljesen más a konfig, semmi nem egyezik az előzővel - és a telefonos regisztráció azt is szépen megköszönte.
-
blueMerle
veterán
De nem telefonáltam, normálisan ráklikkeltem hogy aktiváció, és neten aktiválta. Semmilyen büvésztrükköt nem vetettem be, semmiféle illegális programot nem használtam. Abban igazad van hogy 5 netes aktiválás után kell telefonálni
de még így is enged 9x az automata rendszer. Így jön össze a 14.Mindig azt írod, biztos, meg így úgy tudod, de ha egyszer én ezt már 5x megcsináltam akkor hiába írod nekem hogy biztos nem megy, legjobb tudomásom szerint ennyire hülye nem vagyok hogy ne látnám hogy a Windows aktiválva van-e.

És most kijelentem: senkit sem buzdítok erre, ugyanis ez a licenszfeltételek be nem tartása és súlyos megsértése, szigorúan elméleti szinten írtam a dologról!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Medence topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó!
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de még így is enged 9x az automata rendszer. Így jön össze a 14.