Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrevv
csendes tag
válasz
t72killer
üzenetére
Az AU bizony sok minden elrontott, nem vagy egyedül. Nálam is USB probléma van, néha gondol egyet és az eszköz leszakad majd vissza, mintha kihúztam volna és vissza, persze ezzel sérül a fájlrendszer és foghatok neki chkdsk-zni. A másik dolog a videó, gép indulása után pár perccel elsötétül minden pár másodpercre, majd visszajön a kép, idegesít. Próbáltam Intel-től származó drivert is, de ugyanaz a gond. Nem tudom mi lehet a baja. Még sok más furcsaság volt amire nem tudok magyarázatot adni, felsorolni is hosszú. Ennyire még egy windows se utáltatta meg magát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Metal topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Milyen légkondit a lakásba?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest