Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrevv
csendes tag
válasz
t72killer
üzenetére
Az AU bizony sok minden elrontott, nem vagy egyedül. Nálam is USB probléma van, néha gondol egyet és az eszköz leszakad majd vissza, mintha kihúztam volna és vissza, persze ezzel sérül a fájlrendszer és foghatok neki chkdsk-zni. A másik dolog a videó, gép indulása után pár perccel elsötétül minden pár másodpercre, majd visszajön a kép, idegesít. Próbáltam Intel-től származó drivert is, de ugyanaz a gond. Nem tudom mi lehet a baja. Még sok más furcsaság volt amire nem tudok magyarázatot adni, felsorolni is hosszú. Ennyire még egy windows se utáltatta meg magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő