Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hallador

addikt

válasz pzstm #54 üzenetére

Ja meg a másik, a szoftver regisztrációs téma, ma sikerült beaktiválni két áttelepített windowst röpke 10 perces telefonálás darabonként, meg egy háború és béke begépelése számokban.

Ez nem nyögvenyelős vazzeeee ezt így kell :DD Tudom tudom legyek hálás, hogy a microsoft megengedi 50 000 -ezerért, hogy át tudjam telepíteni egy másik gépre is a windowst.

Ma ezt kétszer játszottam ,el mert a Windows 7 nem akart aktiválni, pedig nem volt már másik gépek :D Ez tök kényelmes szerintem is tudom tudom sccm :D

Ehhez képest benyomsz egy email címet és megy minden... :D Mennyivel rosszabb már nem :), Ja és ezzel az össze applikáció adat megjelenik a másik gépen, pedig mennyire jobb egy napot elba.... 2 windows telepítésre biztonsági mentéssel, windows update-el, driverekkel szopással, és még csak 30 GB-ot foglal nem 5 - 10 GB-ot.

Mennyivel jobb ecsééémmm...

• hallador

addikt

Igen, megmagyarázhatnád, miért kell egy Windows 7-nek 30 GB-ot foglalni, miért van az, hogy állandóan szopni kell a driverekkel, ma telepítettem kettő 6 éves gépet, nem kell mondanom, hogy csak letöltött driverekkel megy a windows, ja miért van az, hogy 4 órája a windows semmit nem csinál csak frissít, ja és miért van az, hogy miden szart külön kell rátelepíteni, ami ráadásul zabálja a helyet, erőforrásokat?

Na akkor majd ha megválaszoltad, hogy egy chromos-en ez miért kb 20 perc, akkor majd Made my day lesz.

Igen tudom mindenkinek van otthon:
    - System Center, amivel 30 perc alatt telepíted. :D
    - Van otthon Enterprise Windowsa :D
    - Mindenkinek kell Office Pro PLus :D
    - Ja és mindent le lehet tiltani a Windows-ban a második pont miatt :D
    - Mivel a system centerbe integrált telepítőőkészletbe miden drive benn van a Windows drivert, nyomataót megismer :D

Ja nem ezt egy home usernek végig kell szopnia minden telepítéskor...

Arról ne beszéljünk, ha nincs ssd a gépben akkor aztán ha legendásan gyors a windows, de mivel még 64 GB-os SSD esetén is a felét zabálja el a windows nagyon praktikus :DDD

Tudom tudom Gál Tamás megmagyarázta 2016-ban az erőforrás ingyen van.... :DDD

Szopatásból jeles.... Használhatóságból nem... Arra ott a van minden más :R

• Tigerclaw

nagyúr

A W8, 8.1-et kihagytam, de meg kell mondjam, hogy a W10 nálam még nem érte el a W7 szintjét felhasználói élmény szempontjából...de még a XP-ét sem.

Nem értem pl., hogy miért kellett a korábbi Outlook Express és későbbi Mail helyett egy ilyen Posta nevezetű ultra fapados levelezőt berakni.

Pontosabban ez csak költői kérdés, mert ugye azért hogy vegye meg a paraszt külön a 100 euros Windows mellé még 100 euro ért az Outlookot.

Amúgy most néztem és már nem is annyi a Win, amennyiért gondoltam. A Windows Store-ban 41k HUF a W10 Home és 41k HUF az Outlook 2016. :(((

Új hozzászólás Aktív témák