Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyébként hogy megírtam, meg összekapartam a cikket, hát kb utána több mint 40 szer szerkesztettem bele. Szerintem egy három négy óra simán volt. Tényleg mázli hogy van a Rádiómúzeum meg ezek. Mert azok az írások nagy része még a gyári hivatalos írásokból származik. Így eléggé hitelesek. Na nem azt mondom nyilván sokkal bővebben is lehetne írni. De van olyan hogy több weboldalon megtalálom ugyanazt a szöveget de mégis van jónéhány mondat eltérés. A wikipédia meg megint más téma. A Weiss Manfrédról szerintem nagyon jól és részletesen írtak, minthacsak egy történelemkönyv lenne behúzva. Hozzáfűzni nem is lehet mit. Igazából annó minden nagy gyáros igen jómódú családból származott, meg földesűr volt előtte vagy legalábbis a felmenői. Anno anyumék mesélték hogy a kis piros Vici vasútvonalakat is ők szabták meg merre menjenek. Úgy építették ki a vonalakat. Hát akkor egy Gyár az már nem volt akkor gond nekik valószínű. A politikai életben való szereplés meg anno kb a természetes szinten volt náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A Videoton gyár történelme napjainkig.
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest