Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Rengeteg a helyesírási hiba, elég durvák is. Bőven akad szóismétlés. Sajnos valahogy a történet, az előszó megfogalmazása sem valami bravúros, lebilincselő, így az 5. sornál én már tovább sem mentem. Erre gyúrj még rá egy picit (ilyenkor jöhet jól pár legendás író tollából származó kötet olvasása), legyenek változatosak azok a sorok, így több látogató szeme akad meg majd az írásodon. Sok sikert!
-
Vakegérke
félisten
válasz
vladibence
üzenetére
Nos barátom, az összes szűrő, mint barátok, meg Office ellenére akad jócskán hiba. Mondom ezt azért, mert úgy tűnik, hogy jószándékú bejegyzéseim miatt berzenkedsz úgy vélve, hogy birtokában vagy baráti, és Office támogatással a helyesírásnak.
Íme, tessék.
"...ez a történet amitt írtam mindenkinek tetszett..."
"ezt a történetet én (vladibence) találtam ki és íróm le."
Kis kitérő:
"Ennél kifolyólag, nevet sem adok a karaktereknek."
Inkább ebből kifolyólag, nem?Innen kezdve ne feszegessük.
Mankót adtam a kezedbe, tessék megragadni. Aztán ha Te okosabb vagy, mint én, avagy 15 partnered úgy véli, hogy én volnék a butuska, ám legyen.Bocsánatot kérek, hogy meg mertem szólalni.
-
Izgalmas történetnek leszünk újabb olvasói.

-
vladibence
csendes tag
-
Vakegérke
félisten
válasz
vladibence
üzenetére
Bennem emberedre akadtál. Tényleg megmondom a véleményem.

Viszlát barátunkban bízhatsz. Segíteni fog. És ha tényleg ilyen (már bocsánat) pocsék a helyesírásod, minden további publikációd előtt kérd a segítségét.
-
vladibence
csendes tag
Köszi, nem nem kemény azt szeretem ha valaki tényleg megmondja a véleményét a történetről, és nem azért írja hogy jónak találja mert nem akar megbántani.
Írtam Viszlátnak,.
És köszi, majd jövőhét környékén jön a folytatás. Mert most egy hét kötelező pihi, ki kell olvasnom a kötelező olvasmányokat.
-
Vakegérke
félisten
Ha megengeded, felhívnám a figyelmedet valamire. Magad is elismerted, hogy nem erősséged a helyesírás. Van korrektorunk, és ha felveszed vele a kapcsolatot, segíteni fog.
Viszlátról van szó.A történet egyébként nem rosz, csak a fent említett oknál fogva eléggé nehézkes dolog olvasni.
Remélem nem fogalmaztam nagyon keményen.Még valami. Egyszerre csak egy írásod lehet a címlapon.
-
vladibence
csendes tag
A történet még nem teljes tudom még csak most íródik. De ez az első része ha úgy tetszik. Majd egy hét múlva jön a folytatás, addig is vizlát. És jó szórakozást, ha tetszik

-
Vakegérke
félisten
válasz
vladibence
üzenetére
Szerkeszteni utólag is tudod írásaidat. Ott pedig találsz egy opciót rá.
Jó, nem figyeltem. Látom, már sikerült...
-
Vakegérke
félisten
Kétszer jelent meg, az egyiket töröld, légy szíves, mielőtt egy moderátor felfigyel rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hálózatokról alaposan
- VGA kibeszélő offtopik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest