Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElEvEn11
senior tag
Ez részemről nem egy olyan fajta, tényleg gonosz és rohadék beszólás volt, mint az elhíresült "Boldog karácsonyt kívánok Képviselő Asszony!" Én inkább mosollyal, barátinak szántam ezt és ezért nem is anyáztam ténylegesen. Csak, hogy tudd! Nem érdemes komolyan venni az utolsó sort, de ha szeretnéd, ám legyen neked. Arra is utaltam volna ezzel, hogy én teljesen el tudom fogadni, ha valakinek más a véleménye, mint az enyém és nem kívánom a vérét látni, ahogy az mostanában otthon egyre inkább népszerű nézet, bármiről is legyen szó. „Nem értesz velem egyet, akkor a K anyád / dögölj meg / pofánváglak” kategóriás eszmecserékre gondolok itt. Én nem így állok hozzá! Sosem tettem.
PEACE!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi