- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
válasz
Unique girl #18 üzenetére
Persze, csak azért sulis koromban minden olyan egyszerűnek tűnt. Az se más mondjuk, ott is tudod, hogy holnap is menned kell, meg a jövőhéten is stb. Azért a "tiniknél" még megvan az a naiv bujaság, ami azért igencsak felpezsdíti a kapcsolatot, később is lesz bujaság, de emellett mérlegelni is kell és meggondolni minden egyes lépést, hogy hova merre.
-
groth99
csendes tag
válasz
Unique girl #24 üzenetére
Én belementem... És nem bántam meg annak ellenére sem, hogy néha 2 hónapig nem is látjuk egymást. Igaz, hogy nagyon sok nehézséget okoz a távolság, dehát attól élet az élet, hogy állandóan csak baj van vele
Amúgy kb szeptemberig lesz távkapcsolat, legalábbis ha felvesznek egyetemre, utána már nemÉs bevallom őszintén, hogy beleszólt a jelentkezési sorrendbe az, hogy Ő merre lakik. Tudom, hogy ez most a legtöbbeteknek nagyon nagy hülyeségnek tűnik, de én NEM úgy mentem bele ebbe a kapcsolatba, hogy máris azon filóztam, hogy mennyi idő után szakítunk, mennyi az esély arra, hogy vele fogom leélni az életem, stb. És ha ne adj' isten szakítanánk, akkor is befejezném az egyetemet, sőt még az is lehet, hogy továbbmennék mesterképzésre, mivel amúgyis azon az egyetemen vannak olyan szakok, szakirányok, amik leginkább érdekelnek.
-
groth99
csendes tag
válasz
Unique girl #18 üzenetére
Adj hálát Istennek, hogy nem távkapcsolatban vagytok...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ez a szemét 21. század... Rengeteg dolog változott az elmúlt évtizedekben. Nézzük meg...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.11. Kitűnő hőmérséklet!
- Gigabyte GA-Z270M-D3P (Display Port, DVI, USB 3)
- Achtung! Steelseries Arctis Nova 5P
- AKAI FMT-90BT Music Tuner bluetooth autórádió FM transzmitter
- Lenovo M70q Gen 4 Mini PC // Intel i5-13500T 4.6 GHz -- 14 mag, 20 szál!! // /Új, bontatlan/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest