- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Mondjuk a System76 nincs jelen Kelet-Közép Európában, és Magyarországon főleg nem is lesz.
USA-ban pedig ez egy masszív garanciának számít. Valamint ha felmész az oldalukra, akkor 3 év garancia is vásárolható hozzá, igaz az nem lesz világszintű.
Az a helyzet, hogy USA egyetlen államában több notebook fogy, egy hónap alatt, mint Magyarországon egy hónap alatt.
Arról nem beszélve, hogy Magyarországon eladhatatlan termék lenne, mert nincs rajta, hogy "adidas" akkor nem is márka típusú felfogás szerint.Én majd arra leszek kíváncsi, hogy az APPLE szarjaira a magyar garancia 3 év, mert 250 000 Ft felett van, és "kötelező" csak épp az apple 1 év garanciát ad a termékeire, majd hogy fogja 2,5 fél év után a magyar/szerb kereskedőknél érvényesíteni a garanciát, sehogy...
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki vállalja be az apple nagy nehezen kikönyörgött 1 éves garancia utáni esetleges fő alkatrész cserét, vagy készülékcserét. Mert, hogy a magyar "kereskedő" nem fogja az is biztos, csak azért mert hoztak egy ilyen törvényt.
Úgy írom ezt, hogy nekem van MacBook Air-em, csak én nem Magyarországon vettem, hanem Németországban, ahol a kereskedőt seggbe rúgják, ha nem tartja be amit ígér....
A többieknél azért nincs gond, mert az APPLE-vel ellentétben a többiek érzik, hogy Magyarországon a garanciával lehet eladni a terméket. Ja hogy arra van is garancia kifogások nélkül is.
Szóval nem nem meglepő, főleg, hogy lehet 3 év garanciát is venni hozzá.
Nekem System76, és elég jók ezek a gépek, sőt, a supportjuk odaveri pl az apple-t biztos.
Szóval ez a Cikk Magyarországon kb olyan érdekesség, mintha a Power10 processzorról írtak volna egy cikket, az itt olvasók közül 1000-ből 0.05 ember fog vele találkozni.
Mint mindenki a System76 is a Clevo-tól veszi, nincs ezen semmi meglepő nincs.
-
Jungle Man
junior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest