- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Egy korszak vége
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
Óóó... nosztaliga az élet megrontója. Óóóóó....
Állat írás Bacsis!
Nálam kimaradt elég nagy űr, 97ben kezdtem egy 5x86 AMD-vel, majd jött egy másik alaplap (tyan) és bele új ramok, új cpu....233MMX, meg ramok, meg VGA-k, meg hangkártyák... Aztán 2001ben meguntam, összekuporgatott pénzemen vettem a 3 testőrben egy 1Ghz Athlon-t. Gf2Ti volt benne, meg 256 vagy 512 RAM? nem rémlik már...
Aztán jól be is optam vele... amire vettem, csak azt nem tudta rendesen végezni. (CD+DVD írás)
De!
Akkor is jókat toltuk az intellel az NFS3-at, excessive speed-et (osztott képernyőn 17" CRT-n mind2-t!!!), GTA2, ésatöbbi. Ott volt még akkor a fentebb említett DUAL ISDN 128k-val. volt is példa, hogy 50e volt a telefonszámla... Tesómmal (még élt szegény) még a csajokat is hívogatni kellett, meg a net is ment... nem volt olcsó, na.[ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xbox Series X|S
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Politika
- Autós topik
- További aktív témák...