- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaylac1990
csendes tag
Nézd szerintem aki ilyen telefont vesz, annak nem oszt nem szoroz, hogy még nagyobb tárhellyel vegye meg, mert úgy is használatra veszi. Ha kamatmentes részletre szolgáltatónál, akkor meg pláne nem annyira megterhelő, mint egyben kicsengetni.
Azzal meg még várnék, hogy note5-ből nem lesz 128 GB verzió. Amikor az s6 kijött, akkor ott is így kezdődött, hogy csak limitált lesz, majd egyből széles körben, szolgáltatóknál is terítették, ugyanez volt a színekkel is. Pár hét leforgása alatt még több színvariáció jelent meg.
Klinikákon hol? Bent az épületben? Amúgy is a klinikák épülete szigetelt a legtöbb helyen és mobilhálózat elnyelő is van benne, a műszerek végett, szóval nem csodálnám, ha ez megzavarná az ottani hálózatot.
A lugas utcánál sétálok rendszeresen és sosincs gondom. Ha a panelen belül ez ennyire érződik, akkor lehet, hogy valaki szintél fojtót tart otthon, mert parázik a sugaraktól, a Retek utcán is van ilyen ember. Én javasolnám, hogy kérdezz rá a szolgáltatónál és kimennek kimérni. Ha tényleg ők a a ludasak, akkor meg max raknak fel egy jelerősítőt! -
kaylac1990
csendes tag
Szegeden? Akkor te valami nagyon eldugott részen élsz, vagy tényleg nézesd meg a telefonod!
Tökéletes az LTE lefedettség, még a külvárosi részeken is! Max ha a lakásod olyan anyagokból van, ami árnyékol, ez akkor jelentkezhet problémaként! De ez nem a szolgáltató hibája! -
kaylac1990
csendes tag
Én úgy vagyok vele, hogy inkább legyen egy helyen, mint külön kártya ! belső memória. Ráadásul sok program még mindig nem kezeli a memóriakártyát.
Az új belső memória tényleg gyors, érezhető minden műveletnél. Persze megértem azokat is, akiknek kártyája van, de nem kell kidobni, tökéletes az még egy usb go to csatlakozással, vagy pendrive-ként.
Amennyi hátránya van, annyi az előnye is! Kár ezen rágódni, nem rajtunk fog múlni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Óvodások homokozója
- E-roller topik
- Battlefield 2042
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest