- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
Nekem egy hónapja ment tönkre az egyik szerveremben 2 db hdd. A szervert annó ajándékba kaptunk a fenntartónktól (kistérségi társulás) mert kinőtték: "itt van vigyétek", nekünk meg jól jött. Kértem a várostól (az intézmény üzemeltetéséért felelős) 2 db hdd. Nem adnak, mert nincs leltáron, azaz ilyen eszköz nincs is.
A város felé jeleztem, hogy ha nincs leltáron az eszköz, és ezért nem vesznek bele, 30e-ért hdd-t, akkor kérünk egy komplett, új szervert, azt leltárba vehetik ha akarják. Volt ám pislogás!
Kértem a KLIK-et: Nem adnak mert ez üzemeltetési feladat. 3 nap szopatás után az értünk másfél éve nem felelős, gyakorlatilag totálisan érdektelen kistérségi társulás vett saját kontójára AZONNAL 2db HDD-t, hogy segítsenek rajtunk. 30E forint volt...
Egymilliószor gördülékenyebb volt minden a KLIK előtt... Ők azok akik is, akik a hónapok óta beadott továbbképzések számláin ülnek. A késedelmi kamatok pedig terhelődnek az érintett kollégákra, volt aki azon izgult, hogy egyáltalán vizsgázhat-e, mert januárig a klik nem volt hajlandó a tandíját átutalni. Vírusvédelmi rendszerünk is fél évvel a lejárat után lett meghosszabbítva mert nekik ráér. Arr bezzeg van idejük, hogy az intézményi honlapokat figyelgessék, ellenőrizzék, hogy az eseménynaptárak frissek-e rajtuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest