- Mindent a StreamSharkról!
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Durrogtass
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erunosta
tag
Köszönöm ezt a remek írást. Sose tudtam pontosan behatárolni mi is ez a Roguelike meg Roguelite játékstílus. Igaz a leírtak alapján nem az én műfajom, de rengeteg játék van már Steamen ezzel fémjelezve ami ránézésre eléggé szimpatikus számomra.
A hozzászólásom kéretik nem megtámadni azért mert téma nekrózás. Most találtam erre és szerettem volna megköszönni az alkotónak. -
gmeszaros
tag
Nem tudom, hogy volt-e, de Humble Weekly Bundle Roguelikes 2.
-
Hauptmann
addikt
Az FTL nagyon nagy, bízom benne, hogy lesznek még hozzá hivatalos kiegészítések.
-
fogtunder
nagyúr
válasz freeknight #20 üzenetére
akkor lassan jöhetnek az új hajók az a szép, hogy mindegyiket máshogy kell játszani és a B-C verzióikat is.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
-
őstag
válasz freeknight #15 üzenetére
Köszönöm az infókat mindenkinek, várok akkor akcióra. Felvettem őket a steames wishlist-re. Addig is marad időm a való életnek
-
fogtunder
nagyúr
a hajtóművet kell fejleszteni és a pajzsot első körben, ha nem tudnak eltalálni, akkor tök mindegy, hogy meddig tart a csata, legénységet pedig minden lehetséges alkalommal szoktam gyűjteni, amíg nincsenek legalább öten. egyrészt hogy hatékonyabb legyen a hajó, másrészt ha jön egy boarding party, legyen aki foglalkozik velük. ha átteleportálnak a hajódra, érdemes kinyitni a légzsilipeket azokban a szobákban, ahol vannak és így beterelni őket a medbaybe, aztán ott nyugodtan le tudod gyilkolni őket.
amúgy meg türelem, meglesz az előbb-utóbb, de az elsőhöz kell mák is rendesen.
(#16) gbors: átérzem, ezt is meg kellett húzni végül, a Binding of Isaacet így is alig érintettem, csak a Klei Entertainmentről érdemes lenne egy külön cikket írni, de most első körben a Darkest Dungeont akarom összehozni tényleg, mert eszméletlen jó félkészen is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
szerintem az FTL-ben egy kitűnő "igazság pillanata", amikor először megjelennek a kis zöld parasztok a hajódon - ott dől el, hogy valakinek való-e a játék, vagy sem amúgy a game klasszikus roguelike abbók a szempontból, hogy igen kíméletlen - az Infinite Space sorozat kevésbé drasztikus (hamarosan elkészül a 3. része), viszont az FTL izgalmasabb
amúgy jó kis cikk lett, én is gondolkodtam már, hogy érdemes lenne pár indie játékról írni, csak amikor egy hirtelen merítéssel összeszedtem egy listát, akkor lett vagy 50 eleme
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
freeknight
őstag
válasz fogtunder #14 üzenetére
Megvettem az FTL-t, már toltam vele vagy 6 menetet, de máris kiégtem Sikerült megvennem az egyik legdrágább és legjobb itemet (amivel azonnal tudsz tüzelni, ha megérkeztél egy szektorba), felújítottam a fegyverzetet is, meg egyebek, mondom, így biztos sikerül kivinni. Erre 2 rendszerrel később intruders on board, rohadt erős ellenfelekkel, plusz kaptam egy nagyon kemény hajót is. 30 másodpercig bírtam, majd egyből ctrlaltdel
Tom1939: a régi rész még garantáltan lesz akciós, bundle is gyakori, csak arra figyelj, hogy azt mindenképp a wraith of the lamb kieggel együtt vedd! Sok újdonság ahhoz képest nincs a rebirthben, más stílusú grafika, jobb optimalizáció (az első isaacnak érthetetlenül magas gépigénye van). Viszont van jópár item plusz, meg új szint, szóval én mindenképp a rebirthöt ajánlanám, de az novemberben jelent meg, summer sale előtt nem hinném, hogy lesz nagyobb akció.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz freeknight #12 üzenetére
az Out There-ről szintén írtam logoutra megjelenéskor az alapvető koncepció hasonló, de az FTL-ben sokkal több a lehetőség, plusz az űrharc azért nagyon sokat hozzátesz.
(#13) Tom1939. az új még csak pár hónapos, nem hiszem, hogy a közeli jövőben leakcióznák, az első rész volt 1€-ért karácsonykor.
-
őstag
válasz freeknight #12 üzenetére
A Binding of Isaac-ra így hogy mondod rákerestem. Szimpatikus Szokta a steam akciózni? Gondolom a régebbit igen, de az újat?
-
freeknight
őstag
A Binding of Isaac nagy kedvenc, csak a Rebirth-ben van vagy 200 órám . Majdnem minden nap játszok vele egy menetet.
Az FTL nagyon tetszik nekem, ki is próbálom. Régebben Androidon játszottam egy Out There nevű játékkal, na az egy az egyben ugyanez volt
-
fogtunder
nagyúr
válasz Solicidium #10 üzenetére
ez volt a cél, örülök, hogy sikerült. az FTL mindenképpen megéri a pénzét, remélem sokat fogsz vele szórakozni.
-
Solicidium
aktív tag
Színvonalas, olvasmányos és számomra különösen hiánypótló írás, tekintettel arra, nem is tudtam, hogy léteznek ilyen jellegű játékok, holott az írás elolvasása után úgy érzem, a stílus mindenféleképpen érdeklődésemre tarthat számot. Különösképpen a FTL fogott meg (talán a témaválasztásnak köszönhetően is, hiszen kevésbé tűnik nyomasztónak), a másik játék a steam véleményekbe beleolvasgatás után kissé megrettentett, elvégre az élvezetért szeretnék játszani, a túl sok "büntetés" hosszú távon attól tartok, legyőzné az általa esetlegesen kiváltott addikciót. Köszönet mégegyszer.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
nekem is hasonló problémáim vannak, kismillió jó roguelike van, de az idő véges, a meló sok és lassan születik a trónörökös is. meg sajnos közben kijött a Hearthstone és kiújult a mesekártya függőségem, amit a Wizards of the Coast sikeresen kinevelt az árpolitikájával (a Magic the Gathering rohadt drága), pedig a Tales jól néz ki, kipróbálnám, csak felesleges, a Pit sem volt elindítva vagy fél éve.
(#7) ollie: nagyjából ugyanezt tudom elmondani, még mindig nyomom a HS-t, bár néha erősen kiégek tőle (már az arénában is akkora a rákosodás, hogy förtelem), de haverokkal azért jó játszani. meg ugye az utolsó oldalon említett Darkest Dungeon most a nagy kedvencem mellette, arról is kellene majd írni, de sehol nem tartok, igaz még kész sincs, szóval ráérek. meg ott a félbehagyott XCOM The Long War kampány, amit sejtéseim szerint már soha nem fogok befejezni, mert arra kellene egy külön élet kb.
-
Nagyon jó, hiánypótló írás!
Még tudom ajánlani a Dungeons of Dredmort, meg az Infinity Space sorozatot. Valószínűleg utóbbi volt a Faster Than Light ihletője.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
fogtunder
nagyúr
az álláspontunk hasonló az ügyben, pont ezért is emeltem ki. ettől függetlenül amint elindítom, az egyik mag rögtön 100%-on kezd tekerni és bár a nem fos a hűtése a gépnek (Dell Latitude e6320), kb. egy óra után már igencsak meleg levegőt fúj, ölben tartva nem is kellemes.
-
őstag
Angband, Zangband, TOME milyen jó is volt Bár a steamen a Tales of Maj'Eyal ha jól tudom egy az egyben a TOME alkotóié. Megvettem csak játszani nincs időm vele De legalább mükődik trükk nélkül windows 7-en nem úgy mint a régiek.
-
lysgb
tag
Nem tudom mi van a laptopoddal, de nekem egy AMD C-50en (netbook) hahotázva megy az FTL..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest