- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
freeknight #20 üzenetére
akkor lassan jöhetnek az új hajók
az a szép, hogy mindegyiket máshogy kell játszani és a B-C verzióikat is.
-
válasz
freeknight #15 üzenetére
Köszönöm az infókat mindenkinek, várok akkor akcióra. Felvettem őket a steames wishlist-re. Addig is marad időm a való életnek
-
fogtunder
nagyúr
válasz
freeknight #15 üzenetére
a hajtóművet kell fejleszteni és a pajzsot első körben, ha nem tudnak eltalálni, akkor tök mindegy, hogy meddig tart a csata, legénységet pedig minden lehetséges alkalommal szoktam gyűjteni, amíg nincsenek legalább öten. egyrészt hogy hatékonyabb legyen a hajó, másrészt ha jön egy boarding party, legyen aki foglalkozik velük. ha átteleportálnak a hajódra, érdemes kinyitni a légzsilipeket azokban a szobákban, ahol vannak és így beterelni őket a medbaybe, aztán ott nyugodtan le tudod gyilkolni őket.
amúgy meg türelem, meglesz az előbb-utóbb, de az elsőhöz kell mák is rendesen.
(#16) gbors: átérzem, ezt is meg kellett húzni végül, a Binding of Isaacet így is alig érintettem, csak a Klei Entertainmentről érdemes lenne egy külön cikket írni, de most első körben a Darkest Dungeont akarom összehozni tényleg, mert eszméletlen jó félkészen is.
-
válasz
freeknight #15 üzenetére
szerintem az FTL-ben egy kitűnő "igazság pillanata", amikor először megjelennek a kis zöld parasztok a hajódon - ott dől el, hogy valakinek való-e a játék, vagy sem
amúgy a game klasszikus roguelike abbók a szempontból, hogy igen kíméletlen - az Infinite Space sorozat kevésbé drasztikus (hamarosan elkészül a 3. része), viszont az FTL izgalmasabb
amúgy jó kis cikk lett, én is gondolkodtam már, hogy érdemes lenne pár indie játékról írni, csak amikor egy hirtelen merítéssel összeszedtem egy listát, akkor lett vagy 50 eleme
-
fogtunder
nagyúr
válasz
freeknight #12 üzenetére
az Out There-ről szintén írtam logoutra megjelenéskor
az alapvető koncepció hasonló, de az FTL-ben sokkal több a lehetőség, plusz az űrharc azért nagyon sokat hozzátesz.
(#13) Tom1939. az új még csak pár hónapos, nem hiszem, hogy a közeli jövőben leakcióznák, az első rész volt 1€-ért karácsonykor.
-
válasz
freeknight #12 üzenetére
A Binding of Isaac-ra így hogy mondod rákerestem. Szimpatikus
Szokta a steam akciózni? Gondolom a régebbit igen, de az újat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I-7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/Garancia
- Dell Precision 7550 15.6 FHD Touch / i7-10850H 32GB / 512GB / nVidia Quadro / IR workstation tervező
- Dell Inspiron 15 3530 /13.gen i7-1355U/16GB/512 GB SSD FHD Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!