- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Oh, azt hittem, hogy nem. Akkor elméletben a Note 9-emhez vehetek Qualcomm QC-töltőt, jó tudni, köszi.
Jaja, gondolkodtam, hogy van e esetleg más, de nem jutott eszembe. Bár lassan örülnék valami leapnek az akkutechnológiában is. A Huaweinek volt valami grafénes dolga ezzel kapcsolatban elvileg, de nem tudom, hogy az végül termékben manifesztálódott e egyáltalán.
-
Lewis4421
csendes tag
Off: Nekem a régi Mi8as toltofej gyorstolti az s10et, a mate10pronak a toltoje meg nem tolti gyorsan se a Mi8at, se az S10et. Ebből következtetve a Xiaomi és a Samsung ugyanazt használhatatja....
ON: Olyan nagy ügy nem lenne ez, hogy ki hagyják a töltöt, csak ne bujnanak a kornyezetvedelem moge, de sajnos most a nagy cdgeknel ez a trend, mindenki kevesebbet ad ugyanannyi penzert persze, mert hogy igy "zoldek" es igy a fanok meg meg is tapsoljak.
Kollegam apple fan, szorol szora azt szokta mondani amit az apple mond, szoval braiwash complete.En nem vagyok apple fan, de Huawei kinyirasa utan be kell latni nincs rendes alternativa, jelenleg egy S10rol irok amit 4 honapja vettem de nemszeretem, képes kihozni a sodrombol sokszor, es kimondom: laggol is.
Szóval S10 megy, Iphone 12 mini jön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Warships
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így használod a ChatGPT-t
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4468
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest