- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
AMD Cleanup Utility
mert a DDU problémát okozhat chipset driverekben. -
Hellwhatever
aktív tag
A DDU egy elég agresszív beavatkozás az operációs rendszer belügyeibe, sose értettem miért használják ennyien. A modern operációs rendszerek már annyira bolondbiztosak hogy ha bukik egy driver install és DDU-zni kell, akkor már előtte is szét volt rúgva az a rendszer.
Ez úgy általában igaz a 3rd party takarító programokra is. (registry cleaner és társai)
-
Imasundaj
csendes újonc
Én Macrium Reflect-et használok, hogy lementsem a rendszer meghajtómat.
Aztán mehet a driver install. Ha valami félresiklik, akkor ott a teljes mentés, csak vissza kell tölteni.A DDU-t én személy szerint nem ajánlom, csak indokolt esetben. Egyszer tönkrevágta a Windowst, semmi nem akart felinstallálódni utána. Windows reinstall lett a vége. Azóta csinálok mindig mentést driver install előtt.
-
McPie
tag
Acer Nitro 5 laptopon nem merem telepíteni az újabb Radeon Software-ket, mert a legutóbbi alkalommal is csak azt értem el, hogy utána nem indult el se a World of Warships se a World of Tanks. 2 órámba tellett az előző verziót visszarakni...
-
bobalazs
nagyúr
Heló!
Jöttem köpködni!
Nem ám!Egyelőre 4 játékkal tesztelve, stabil mint az előző 20.4.1-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte GTX 260 OC 896MB GDDR3 448 bit PCI-E videokártya -- augusztus 15.-ig jegelve!
- Asus RTX 3050 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!
- GTX 1660 6gb Super /1660/1650s/1060 Videókártyák Jótállással!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Manli GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit LHR videokártya (használt)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest