Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
csatoth79
tag
Ezt én már leírtam ,egy note 7 tulajdonosként egyáltalán nem alternatíva az iphone,még ha nagyon jó kis telefon az is.
Aki használt note 7-et ahogy előttem is leírták nincs más helyette.
De azért csak hogy egy kis tudást pumpáljak a kicsi fejedbe:
1.belső tárhely elérhető egy adatkábellel,bármi menthető rá file-ok adatok(én használom adatmentésre is)
2. 16:9-es fotó (elérhető alternatív szoftverrel az iphone hoz is de nem akarok állandóan mókerolni,egyszerűen csak ebben a formátumban szeretnék fényképezni 2016-ban)
3. Nyílt wifi hálózatok(biztonság ide biztonság oda sokan használják ezt,köztük én is)
4.Viberen küldött kapott videók mentése nézése,továbbküldése más formátumokban is
5.NFC! hifimhez érintve indul a zene párosítás és keresgélés nélkül,hazaérek odaérintem és máris szól a kedvencem,beszállok a kocsiba érintem és máris megy a kihangosító
És a lista hosszú,ezek nélkül én nem tudok élni
Ennek ellenére leírom újra iphone 7 nagyon jó kis telefon,miért nem tudja ezeket???? -
tomboy0013
veterán
Maga az android. Aki személyre szeretné szabni az okostelefonját az biztosan nem iphone-ra fog váltani. És itt most nem a háttérkép még ikon pakk cserélgetésre gondolok. De a stylus-t sem kell külön megvásárolni hozzá és itt is szintén benne van a dologban az android szabadsága ennek használata során. Aki az amoled kijelzőt preferálja annak sem opció az iPhone. Kamera szempontjából is nagyobb szabadságot élvez az ember hobbi fotózás terén egy Note-tal stb. stb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Ulefone Armor 33 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi