Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végük mint a botnak.
Öngerjesztő folyamat, mert senki nem fogja vásárolni a hírek miatt.Androiddal kilábalna, na meg persze olcsóbb árakkal.
-
Gergosz2
veterán
válasz
NivoSzaki
üzenetére
a most 6 éves nokia 6030-as telefonom még mindíg tökéletesen működik az akksija sem ment tönkre.Sőt ha előásnám 3410-esem a polcról az is működne
Nokia tartós telefonokat tud csinálni, sokan ezért is keresték/keresik ezeket.
Szerintem ott hibáztak, hogy alábecsükték az androidos okos telefonokat és azok egyszerűen kirántották a piacot alóla.Későn reagálta sajnos.De szerintem a lumia széria sikeres lehet, legalábbis nagyon tetszetős telefonokat csinálnak,
és szerintem a WP7 sem annyira roszz(kb 4-5 óráig volt szerencsém egy lumia 800-as telefont használni amikor barátom vett egyet és az első benyomása jó volt) -
raper
senior tag
Én drukkolok nekik, hogy sikerüljön a kitörésük.
-
NivoSzaki
tag
válasz
Deller2010
üzenetére
vegyetek nyugodtan Nokia telefonokat tuti lesz hozzá támogatás évek múlva is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Deller2010
tag
Amióta a M$ együttműködést bejelentették, azóta 40.000 fővel kevesebben dolgoznak a Nokiának.
Az említett létszámnak ez közel a harmada. Ez rengeteg!Nehéz errre bármit is mondani.
Komolyan nem tudom, mi lesz, lehet ennek a vége."A Nokia helyzete egyre reménytelenebb, hiszen az első negyedévben 29 százalékos bevételcsökkenést szenvedtek el, a készülékek eladása pedig 40 százalékkal esett az előző év első negyedévéhez viszonyítva."

-
big-J
őstag
Nem értem minek húzzák az időt, csak zárják be a kaput egyből, sokkal jobban megússzák.
-
Воланд
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
pont ez is az egyik problema, hogy mar evekkel ezelott ki kellett volna vinni a teljes gyartast azsiaba koltsegmegtakaritas cimen.
-
Воланд
titán
engem ez dobbentett meg:
" Az átszervezések révén 2013 végére összesen 10 ezerrel csökken a dolgozók létszáma. Ami igaz az igaz, van honnan csökkenteni a létszámot, a cég 124 ezer dolgozót foglalkoztat világszerte, tízszer annyit mint a HTC, kétszer annyit mint az Apple és harmadával többet mint a Microsoft." [link]
-
Syl
nagyúr
A RIM is elég látványosan zuhan. Meddig süllyed ez a két gyártó?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- PS5 fat konzol
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyszer a droid lufi is ki fog pukkanni, és majd a hype is alábbhagy.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)