Hirdetés
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bordoi
őstag
Ugyan mit kellett volna mondanom a boltban, hogy csúnya a panel
Ugye te sem gondolod komolyan, hogy érdekelte volna őket?
Van olyan cég ami több garanciát ad a ventilátoraira, ez nem mérvadó.
Az természetes, hogy védeni próbálod a mundér becsületét, de ez még nem változtat azon, ahogyan kinézett a termék. -
Bordoi
őstag
Tisztában vagyok vele, hogy a Nokia telefonok paneljeit is pl. itthon a Jabil-nál csinálják.
Viszont akkor a megrendelő nem nézi meg mit kap ?
Ráadásul a XILENCE hírneve csorbul, nem azé a cég-é aki ezt elköveti.
Képzeld el a Mercedes reakcióját, ha a beszállítója ilyen műszerfal paneleket szállítana.
Ráadásul nem hiszem, hogy ez egyedi eset, tehát mindenképpen a XILENCE a hunyó. -
Bordoi
őstag
Ejj, ha a szakik összefutnak.
-
Bordoi
őstag
Értem én, sőt el is hiszem.
Csakhogy 2008-at írunk és nem vagyok meggyőződve, hogy egy cégnek ilyen munkát kell kiadni a kezéből.
Mert ha valami hihetetlen bonyolult dolog lenne el is hiszem, hogy nem egyszerű beállítani a gépsort.
Képzeld, ha a Nokia pl. ilyen panellel dobná ki a telókat. -
Bordoi
őstag
Az mindegy, hogy nem sikerült szépen, de legalább te követted el. Viszont egy gyári cucctól, főleg, hogy feltörekvő márka egy kicsit talán többet várnék.
Szerintem pedig a nyári hőségben jó szolgálatot tehet egy ilyen kis tekergetős dolog.
Alapon a ház ventik pl. csendben dolgoznak, de ha az ember fia neki kezd esetleg játszani, nem árthat a plusz ki-be levegő a házban. Nem szeretem én sem a hangos gépeket, viszont a meleg cuccoktól áll a hátamon a szőr. -
Bordoi
őstag
válasz
kételkedem #32 üzenetére
Úgy tűnik, hogy nincs baj vele egyelőre.
Nem hullámzik. -
Bordoi
őstag
Kipróbáltam, beépítettem. először arra gondoltam eladom, de soha nem mostam volna le magamról, hogy én tettem tönkre.
Mint írtam, csak a 2 ház hűtő venttilátort mertem rábízni.
Amikor teljesen letekerem a potikat nem indulnak a ventik és szép vörösen világít.
Nem a teszt izgatott, mert arról nem is írtam volna. Egyszerűen csak felbosszantott, az összerakás minősége. -
Bordoi
őstag
Tudom, hogy népszerű termék, éppen ezért csalódás.
Én is néztem pl. a Radikalmod-os cikket, de a panel ott sincs lefényképezve.
Azt gondolom, hogy semmilyen körülmények között nem lenne szabad ilyen panelt, a kereskedelem polcaira engedni.
Mindazonáltal lehet, hogy csak nekem jutott ilyen selejtes darab. -
Bordoi
őstag
Várom a véleményeket, remélem nem sok hiba van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RTX 4060 Ti 16GB / 1TB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple Watch Ultra Titanium GPS+Cellular 49mm, gyári dobozában! Makulátlan!
- ROG Strix G18 G814JI 18" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Új 28-as alu kerékszett féktárcsával, hátsó sorral
- White GAMER alap! i9-14900K / Z790 STRIX / 32GB 6400MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold! BeszámíTOK
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest