Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
én pont ma brátkoztam egy skoda superb-vel M5-ön. Tempomat nyugos 140-re benyomva, nem sietek. Skoda külső sávban, olyan 135 körül, nem baj mondom, nincs nagy forgalom, majd szépen lassan legyőzöm. Mellé érek, felgyorsít. Én is adok neki, 145, ő is gyorsít... még egy kicsit, 150, a kis mocsok tartja a tempót...
Schumachert akarod megtanítani vezetni? felkiáltással padlógáz... Skoda leáll, tükörbe nézve élvezkedek, majd 190-nél vettem észre, hogy talán le kéne venni a lábam a gázról -
Rover623
félisten
Jól ment bizony...
Sztori: M7-esen jöttünk haza, asszony vezetett. Nyugis 160-as tempomatos haladás...csak néhány "nagyvas" és egy "Taxi" mintájú fehér Peugeot gondolta úgy, hogy ez tötymörgés...
Aztán jött az érdi emelkedő, és hirtelen csak a belső sáv lett szabad...asszony áthúzza az autót, majd éppen akkor amikor elhagytuk a minket öt perce "legyorsuló" PUG-ot, gyermeki ártatlansággal megkérdezte tőlem: a többiek miért lassítanak? Valami baj van? Nekünk nem kellene?
Mire én: Nem! Igazából ők sem akartak, csak a legtöbbjüknek az autócskája másképp gondolta...primus inter pares
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest