Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy olyan beavatkozásnál tesztelésénél, ami jótékony hatással lehet a hőmérsékletre, pont az lenne a lényeg, hogy azonos körülményeket teremtsünk mindkét esetben (értsd: azonos fesz. és órajel), hogy az ezekből adódó hőmérséklet-különbségek ne befolyásolhassák a végeredményt.
Épp az első mondatodban írod te magad, hogy a "a hűtési megoldások "fokozásával" nagyon sok esetben a nagyobb tuning elérése a cél", ergo minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál nagyobb a tuningpotenciál. Szóval én ezt úgy csináltam volna, hogy azonos beállítások (fesz. és órajel) mellett lemértem volna kupakkal és anélkül is a procihőmérsékletet, és kész (ebből lehet következtetni a tuningpotenciálra is). Ezután persze még pluszban lehet tesztelni a tuningot is, ha valakinek van kedve hozzá, az már más kérdés.