Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meteorhead
aktív tag
A steamnek miért jók ezek a könyvtárak? Mert egyedül ők a világon, akik energiát fektetnek abba, hogy linuxon is menjenek a dolgok.
A "többek" szót pedig a Phoronixos fórum 30-40%-ra mondom, akik kemény linux pártiak, és valahol igazuk van, amikor azt mondják, hogy a linux erőssége az open source community. Az egész linux hajtóereje az, hogy a forrás közös és a hozzáadott tudás is az, és szabadon felhasználható. Ez gyökeresen szembenáll a játékfjelesztés mögötti piaci versengéssel, ahol a tudás pont hogy nem közös. El lehet terjeszteni a linuxot, de akkor már nem lesz linux.
Félreértés ne essék, bár Windows párti vagyok, de a drámaian kevés játék közül amit megveszek újabban, az Oil Rush köztük van. Egy bitang jó, multiplatform engine-nel írt játék, az Unigine fejlesztőgárda kezei alól. Máig nem értem, hogy egy ennyire feautre gazdag, cross-platform API hogy a rákban nem terjed el. Nem is vészesen drága és nagyon szép eredményt ad. Bár a játék maga annyira nem köt le (bár vannak jó ötletek benne), úgy gondoltam megéri az a 3 rugó, hogy ennyivel is hozzájáruljak ahhoz, hogyha kiadnak egy jó játékot linuxra, akkor azt megveszem.
A linux mellett is szólnak érvek, nagyon dinamikusan fejlődik (ami az egyik gyengéje is), de normál usernek nem tudom jó szívvel ajánlani. A linux, és még Ubuntu sem tudta levetkőzni azt, hogy ne kelljen egyes esetekben egy terminált nyitni. Windows alatt olyan recovery toolok vannak, és MINDENT meg lehet csinálni GUI-ból is, hogy a mezei user szerintem nem is tudja, hogy Windows alatt is van command line. Egyszerűen nem a buta gamereknek és alkalmi játékososknak való platform.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali notebookos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest