- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
pakriksz #106 üzenetére
Te is csak össze vissza puffogsz, minimális konkrétummal. Ráadásul egyoldalóan, saját szájízed szerint mutatod be a dolgokat.
nyomtatókkal konkrétan kevesebb baj szokott lenni mint vindózon.
"kevesebb baj szokott"
Nekem Win-en sem szokott semmi baj lenni, mástól sem szoktam ilyet hallani.A dzsunka szar laptopok meg senkit sem érdekelnek (főleg mert a hulladék intel GPU miatt játszani alapból nem lehet rajtuk) és mert a laptopok olyan gyártói elcseszett drivereket használnak, aminél egy vindóz reinstallnál is imádkozni kell hogy minden jó legyen,
Mi a francról beszélsz? Ez ökörség és megint egy pár hulladék HW alapján általánosítasz...
Miért van az, hogy az én Dell E6510-esem meg régebbi FuSi S7110 (?)-em meg régebbi szintén márkás gépeim mindig tökéletesen működtek és jól ment bennük a VGA-is (persze már amennyire elvárható volt tőle)Na de melyik OS-en van komplett függőségkezelés, beírom a szoftverkeresőbe, kattintok, letölt beállít, függőségestül mindenestül? Hát igen linuxon.
Azért van rajta, mert kell rá a Windowson meg még azért nincs mert egyelőre nem kellett rá. A Linuxon a rengeteg dinamikusan linkelt shared library szükségessé teszi, míg Windowson a szoftver vagy tartalmaz már mindent, vagy az installerbe beledrótoztak egy C++ redistributable-t, Directx installert (stb) és úgy megvan már minden. Istenem mennyit szoptam Linuxon a szar függőségekkel
A win7 win8 ui váltás nem azért okoz gondot a szakembereknek mert nem találnak meg benne valamit, hanem mert szar, átláthatatlan a 8, és ami addig 3 kattintás volt, win 8-ban 10. Példának okádék a hálózati beállítások, amit xp-ben 1 kattintással el lehetett érni, win7-ben már 3-al, win8-ban meg bedobták jó mélyre
XP-m már nincs, nem tudom leellenőrizni, de Win7-el hangulattól függően 0 vagy egy kattintás, erre varjál gombot:
Win gomb -> gépel: net -> kurzormozgatóval kiválaszt: Network and Sharing Center -> EnterJ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Apple asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest