Új hozzászólás Aktív témák
-
szoftos
csendes tag
En is ugy 2-3-4 eve hasznalom, egy FreeBSD jailbe installalva. A teljes gugli 'felhomet' kivaltottam vele, szinkronizal nevjegyeket a degoogled lineageos-sel ellatott androidomon (davx), szinkronizal calendart (androidok-thunderbirdek), valamint a gepeim es telefonom kozott vegez fajl szinkronizalast. Kulso fajlmegosztast is vegez neha, igaz azt ritkabban csinalok.
Hasznos cucc, az egy-ket megcsuklason kivul semmi baja, ha az ember upgradekor minden upgrade parancsot rafuttat.
Nekem valamiert az opcache folyamatosan panaszkodik hogy keves memoria van adva de mostanaban mar leszarom... semmi nem eleg neki
Ja igen, collaborative szerkesztes nincs benne. Libreoffice cuccokat szoktam a kulonbozo gepeimen editalgatni (nem egyszerre), amit szepen szinkronizal. Collaborative editingre az etherpad/ethercalc lenne valo, de oda meg nem jutottam hogy azt kiprobaljam a szerveremre installalva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vicces képek
- SSD kibeszélő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Samsung LS27BM500EUXEN 27" Smart Monitor eladó (bontatlan)
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest