Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoftos
csendes tag
En is ugy 2-3-4 eve hasznalom, egy FreeBSD jailbe installalva. A teljes gugli 'felhomet' kivaltottam vele, szinkronizal nevjegyeket a degoogled lineageos-sel ellatott androidomon (davx), szinkronizal calendart (androidok-thunderbirdek), valamint a gepeim es telefonom kozott vegez fajl szinkronizalast. Kulso fajlmegosztast is vegez neha, igaz azt ritkabban csinalok.
Hasznos cucc, az egy-ket megcsuklason kivul semmi baja, ha az ember upgradekor minden upgrade parancsot rafuttat.
Nekem valamiert az opcache folyamatosan panaszkodik hogy keves memoria van adva de mostanaban mar leszarom... semmi nem eleg neki
Ja igen, collaborative szerkesztes nincs benne. Libreoffice cuccokat szoktam a kulonbozo gepeimen editalgatni (nem egyszerre), amit szepen szinkronizal. Collaborative editingre az etherpad/ethercalc lenne valo, de oda meg nem jutottam hogy azt kiprobaljam a szerveremre installalva.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Avagy saját felhőszolgáltatás otthonra Nextclouddal, amit az Owncloud egyik alapítója hozott létre.
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest