- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Ezzel teljesen egyetértek úgy 99%-ban. Tényleg ez megy, én nagyon szánalmasnak találom azt, mikor pl. tényleg az a hír nyáron, hogy meleg van, télen meg az hogy hideg van és/vagy esik a hó. Na meg hogy félj mindentől. De ezt a koronavírust most komolynak érzem, szerintem ez most több mint egyszerű pánik keltés. Elég sok tudós nyilatkozatát, írását megnéztem, elolvastam a napokban, ezt most nem kéne félválról venni.
-
dabadab
titán
Szóval szerinted az lenne a megoldás, hogy hagyjuk nyugodtan terjedni, aztán amikor majd naponta tízezrek halnak meg benne és már tényleg elvesztettük az irányítás bármi reményét, akkor állapítsuk meg, hogy "hát most már tényleg baj van"? Mert az előrelátás az valami hülye dolog?
-
Ez nettó baromság, a mai ember dolga, hogy fogja be a fülét-szemét és fogyasszon, szemeteljen, utazzon, fizessen, fogyasszon.
Ja, mondtam már, hogy fogyasszon? (nem 500Ft-os maszkot, hanem 500eFt-os okostelót, lehetőleg 2évente cserélve, hogy ne unatkozzon a Vuhan-Párizs járaton)
Az egyetlen cél a már agymosott szinten pazarló-fogyasztó társadalom - és az agymosásra (==az elit profitjára és hatalmára) bármilyen megállás, 5perc gondolkodás súlyos veszélyt jelent. Egy komolyabb járvány bizony elgondolkodtatja az embereket, hogy jó-e ez a berendezkedés? Jó-e az, hogy egymás vírusos hónalját szagoljuk 10-20emeletes paneltömbökben és "környezetbarát" tömeg(^3...)közlekedési eszközökön? Jó-e az, hogy 8Mrd ember tapossa ezt a bolygót?
Sétálok a tengerparton, mi jön szembe: a természetes hordaléknál lassan nagyobb tömegű műanyagszar. Tolják egymás után a klímacsúcsokat, közben a valóságban mi történik: a repülőtársaságok boldogan növekedésről számolnak be, (a mindent aláíró) kínában pedig építik az új hőerőműveket - az Antarktiszra pedig lassan nem csak a ruszki, de a mediterrán csajok is készíthetik a bikinit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest