Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz #65755648 #79 üzenetére

Igen szerintem is dúrva, hogy engem egy játék és az abból leragállt valóságra ébredés ennyire megérintett. De ha jól emlékszem írtam, hogy már kicsit túlzás az én esetem :)
    Régebben is játszottam ilyesmivel. Lehet, h a grafika miatt lehet az agyam miatt, de régen csak játék volt a játék. Mostmár ez inkább olyan, ami a valóságot mutatja be nekem E/1 személyben.
    Harmadrészt pedig alapból is túl sokat érzek. Minden területen... Nézek egy filmet agyonlőnek csakúgy 20 katonát...akkor sokszor szinte átérzem a fájdalmat (még azt is amit nem lehet) igaz csak pillanatokra....Meg belegondolok mi lenne ha valós esetben lennék a helyükben stb... Egyszóval túlságosan is bele tudom élni magam ezekbe. Ezért ritkán nézek horror filmet. Bár volt olyan is amit végigröhögtem... (pl magasfeszültség amikor a fazon megindul a láncfűrésszel :D Hát mintha valami 2-od oszályú fps kezdő képe lenne) Szóval ugyan ez van minden más területen is.
    Ha beszélgetek valakivel, 90%-ban az első beszélgetésből leszűrom, hogy milyen az illető hangulata, tök mind1, hogy éppen nevet, vagy szomorkodik vagy dühös, és azt színleli.
    De ez egy kicsit összetettebb dolog.... nem ide tartozik, a lényeg, hogy valamiért sokkal többet érzek sz.tem mint az átlag :S És ez miatt van talán, hogy engem jobban megdöbbentett mint az átlagot.
    Mondjuk ez a beleélős dolog egy fantasy vagy Sci-fi filmnél nagyon jól jön =)

Új hozzászólás Aktív témák