- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Mondjuk én erre a HTML+CSS+JS alapú fejlődési vonalra kb azt szoktam mondani, hogy "szarból várat?". De persze ha sokat csűrik-csavarják, egyszer soká talán valami rendes is kijöhet belőle, mert ez jelenleg egy erőltetett, heroikus erőbefektetéssel (Google toolkit, jQuery, stb, stb) valamennyire használhatóvá tett kényszermegoldás. Én pl. egy komoly kliens oldali VM-et hiányolok (nehogy már a JavaScript töltse be ezt a szerepet...
), de lehet hogy ezt a rést pl. később pont hogy az általad "lehúzott" Java VM-el fogják befoltozni. Meg hát a CSS-t is kicsit komolyabbra kéne venni pozicionálás és méretezés területén, de hát már a mostaniak megvalósításával is állandóan adósak egyes böngészők készítői.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Harmony Companion (hub+távirányító) rendszer
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i7-4702MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest