Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Adiking
tag
Én szeretem a Gigabyte-ot, most is egy ilyen szolgál a gépben, és teljesen elégedett vagyok vele.
Szerencsés vagy, hogy mindíg sikerült, én egyszer próbálkoztam frissíteni a BIOS-t az AsRock 775V88+ lapomon, mindent úgy csináltam ahogy le volt írva és mégse bootol.
Hát igen az AsRock-tól ne is várjunk sokat. Ezt is ajándékba kaptam selejtezés után, magamtól soha nem is vennék AsRock-ot. -
marcee
addikt
"Furcsa számomra ez a BIOS körül terjengő "úristen BIOS kell frissítsek mi történhet" és mindenki félve áll ehhez az egész témához.
Már a 7-8 évvel ezelőtti Asus alaplapomat is úgy frissítettem hogy letöltötte a netről a bios-t lementette a hdd-re és onnan feltöltötte saját magának windows alól."Én eddig kb. félezer alaplapi bios frissítésen lehetek túl. Egyetlen egyszer sikerült félre, amikor - szerencsére - a saját Asus P5B-m bios-át flash-eltem a viszonylag új Vista x64 alól, a legfrissebb, és Vista meg 64 bit kompatibilis Asus Update "segítségével" (tény, hogy a chip törléséig maximálisan kompatibilis volt...) (azóta is a dobozában figyel, mert elvileg visszahozható párhozamos port csatlakozóból hegesztett eszközzel és netről szedett segédprogrammal másik gépről, talán majd kipróbálom egyszer). Szóval körültekintően szoktam eljárni, máskor nem hibáztam, sőt, Asus Update-tel is ment már azóta is, de az az egy hiba harmincegynehányezer pénzembe volt és nem kevés idegességbe. Szerencsére nem volt még alkalmam megtapasztalni a dual-bios működését, de én örülök, hogy van.
A floppy-s frissítésben az a jó, hogy a felhasználói figyelmetlenségen és a lemez hibáján túl, lényegében csak az áramszünet tudja elcseszni, ellentétben a windows-os frissítéssel, amikoris szinte bármi közbeszólhat. (nem hiába van az például, hogy a rendszermeghajtón még a chkdisk is csak boot közben hajlandó lefutni, amikor semmi más nem fut a háttérben)
-
gizmo20
tag
én is ezt mondtam,eddig 10 éven keresztül csak asus lapom volt,utána lett egy giga ud3r az elején csak tesztelgetésből,és megszerettem,de semmi se gátol abba hogy visszatérjek az asusra,mert szerintem ezek a legjobbak,gigával csak annyi a bajom hogy válogatós a ramok terén,és elég dúrván kicseszik az emberrel ha nem megfelelőt választ vele.
-
-
Tirexi
addikt
"úristen BIOS kell frissítsek mi történhet" és mindenki félve áll ehhez az egész témához."
Én bátor voltam és megszívtam. 2 hét után kaptam vissza a félrebios-ozott alaplapomat.
Ha már annó lett volna ilyen Dual BIOS akkor ez nem történik meg.
Igen az én hibám mert hülye voltam és a revízió számot nem néztem meg...
Na de ki gondolta volna, hogy ugyanolyan alaplapból kétféle is létezik csak más a rev. száma. -.-'
Szal én máig azt mondom hogy ez a DUAL BIOS az egyik legjobb újítás amit alaplapon el tudtak végezni az idők folyamán.Gigabyte FTW!!!
Amúgy ha jól tudom ATI is ezzel jeleskedett mostanság.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- XMLTV EPG letöltő progi
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Hát igen az AsRock-tól ne is várjunk sokat. Ezt is ajándékba kaptam selejtezés után, magamtól soha nem is vennék AsRock-ot.