Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Kicsit nekem olyannak tűnik, mint egy koncepció, amit gyorsba összedobtak volna bizonyítéknak...miszerint nekik is van ilyen...de közben dehogy. Ezért is az alacsony felbontású video, gyors vágásokkal, részleteket nélkülöző közelikkel. Ez szerintem még tervezőasztalon sincs, csak megtetszett az ötlet és nem akartak lemaradni. Ki tudja az a gomb minek a kupakja...de persze lehet hogy 3D nyomtatóval dobták össze okosba.
Az MS esetén én egy kész terméket látok, a Dell esetén meg egy közepes kickstarter demot.
Nekem feleslegesnek tűnik a második monitor. Inkább legyen csak egy csúcs bigass érintőképernyő, tollas használatra is optimalizálva, szuper stabil és abszolút 3D-ben állítható állvánnyal.
Persze nem csak a Dell lopta az ötletet az MS-től, hanem az MS is a Wacom-tól, a Wacom meg ki tudja kitől.
Számunkra elég annyit tudni, hogy méregdrága megoldás kifejezetten munkára és milliomos hobbistáknak. -
rudi
nagyúr
Akik a 27 colos Wacom Cintiq digitalizáló táblákkal dolgoznak, biztos ráéreznek majd az MS gépére. Aki meg kisebb digitalizáló táblát használt, annak a Dell megközelítése lehet érdekes. A nagy kérdés persze az, hogy ilyen beviteli eszközökre van-e szükség olyan széles körben, amilyenre a PC gyártóknak kell ezeknek a modelleknek a nyereséggel gyártásához.
-
Omegared
csendes tag
Még a végén egyszer lesz olyan iróasztalom mint Dillingernek a Tronban

-
fuze
őstag
Nem érzem az egységet ennél a terméknél úgy mint a surface studio-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szinte biztos, hogy a surface esetében is manipulációval kerültek fel a monitoron történő események, de ott legalább nem csúszik az interakcióhoz képest. Itt nagyon durván, szóval elég vicceske.