Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Az oké, de a fentiek tükrében nem is kellett volna soha a ddr2 árának padlón lennie, bár nem volt ezzel baj
Emlékszem mikor a 2x2-es BD tavasszal egyik kedvenc kiskeremben 12k bruttó alatt volt..venni is akartam belőle mindjárt 2 kit-et..de nem tudtam elmenni a boltba, aztán később drágábban vettem a mostanit de még az is ajándék volt a mostani árához képest... -
Chaser
legenda
Én csak azt az egyet nem értem a mostani ddr2 árak elszállásában, hogy eddig mért nem következett be?
"Összebesuélhettek" volna a gyártók ánblokk', hogy mind1ikük emeljen és akkor nem közel gyártói áron kellett volna adniuk...hát most jól összebeszéltek
Már egy ideje sejtettem hogy ez lesz, de nem gondoltam hogy ilyen hamar...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Vírusirtó topic
- Milyen autót vegyek?
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- További aktív témák...
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De az alapkérdésre nem kaptam választ.
Emlékszem mikor a 2x2-es BD tavasszal egyik kedvenc kiskeremben 12k bruttó alatt volt..venni is akartam belőle mindjárt 2 kit-et..de nem tudtam elmenni a boltba, aztán később drágábban vettem a mostanit de még az is ajándék volt a mostani árához képest...
Már egy ideje sejtettem hogy ez lesz, de nem gondoltam hogy ilyen hamar...