Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Szerintem nem ugyanarról beszélünk, de legalábbis nem ugyanazok az elvárásaink ezekkel a termékekkel kapcsolatban. Engem az érdekel, hogy
1. Vigye azokat a videó/hang/kép formátumokat, amiket rádobok/streamelek.
2. Ne legyen idegesítően lassú a használata.
3. Ne legyen bűn ronda a felülete, bár értelemszerűen nem sokat nézegetem a menüjét, csak a film elindításához kell.
Amíg ezt megkapom a készüléktől, különösebben nem érdekel, mások mit nem tudnak vele lejátszani, sírnak-e csicsásabb kezelőfelület miatt, stb. Jelen pillanatban az a helyzet, hogy két olyan apró buggal találkoztam az enyémen, ami zavar, ebből az egyiket baromi egyszerűen meg tudtam kerülni (hála egy fórumtárs tippjének), a másik funkció működtetéséhez angolra kell váltanom a UI nyelvét. Egyébként mindkettő a legutolsó, augusztusi firmware hozománya, pl. a magyar nyelvi támogatás is akkor került be, és a jelek szerint nem tesztelték teljes alapossággal (a film info netes lekérésekor újraindul a kütyü, ha magyarul próbálom, angolul tökéletesen működik). Olyan szintű prioblémákkal, amiket te írtál, nem találkoztam. Egyszer összedugtam a HM rendszerrel, ill. az otthoni hálózattal, és azóta használom arra, amire vettem. Mind a belső, mind külső HDD-ről, de hálózaton keresztül PC-ről és iPad-ről is mindent szépen vitt eddig. A következő lépés egy WD MyBook Live bővítés lesz a gigabites routeren, így a PC majdnem teljesen kikerülhető még letöltéshez is (bár egy BD25 ISO 25-30 perc alatt lecsúszik, úgyhogy nem sokat kell emiatt járatni a gépet, max. az esetleges visszatöltés miatt).
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple Watch
- Óvodások homokozója
- Interactive Brokers társalgó
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest