Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Legjobb ez a virtuális bejárás dolog. Egy ilyen helyen tényleg van értelme.
-
paljani
aktív tag
Köszönjük szépen, a 2.5 éves pici fiam is nagyon élvezte!
-
nyunyu
félisten
Ránézésre ez még az eredeti ATX elrendezésű, amikor még az volt az elképzelés, hogy az alaplappal párhuzamosan beépített táp alján lévő venti húzza le a procira tett passzív bordáról a meleget.
Aztán megjelentek a P4-ek 2000 körül, és hamar nyilvánvalóvá vált, hogy ez nem működik, és az ATX 1.1-ben a táp visszakerült az AT házakon megszokott helyére, az alaplap feletti rekeszbe, hogy elférhessen a magas borda+saját venti a procin, és ne a tápon kersztül próbáljanak hűteni 50+ Wattot.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
veterán
Egytértek.
Szerintem is kb akkor vettem, talán 2001. Mégpedig Debrecenben az Omikor Computerben, még a Pásti utcában. Voltam vagy 12-13-14 éves (évtől függ) beengedtek a galériára, ott raktuk össze együtt az új házba a gépemet aminek az alkatrészeit bezacskózva vittem be busszal debrecenbe a hátizsákomban. Közben CRT-n ment a Tomorow Never Dies James Bond film
De mi a neve és honnan lehet szerezni[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
hege8888
aktív tag
válasz rasotamas #32 üzenetére
Szerintem úgy 1999-2001 környékén voltak főleg ezek a házak bolti kínálatban. Aztán ahogy a "felsőtáp" megoldás a nagyobb hőtermelésű procik miatt (P4-éra kezdete) nagyon nem volt szerencsés, lekerültek a porondról, illetve adták még el azoknak a vevőknek/cégeknek, akik annyira nem voltak akkor még kifejezetten erre érzékenyek... De ez az én véleményem.
Speciel nekem is van ilyen házam, az egyik SS7 lapos gépem van benne, egy Epox MPV3C, melyhez a szükséges hátlapot a kiállítás 3D-s csapata készítette..https://logout.hu/cikk/retro_kk/teljes.html
-
sidi
tag
Nagyon szépen köszönjük a munkátokat!
Külön köszönet a minden évben elkészülő beszámolóért is, nagyon jó volt olvasni, nem tudtam kimenni mert pont arra a hétre vártuk a második gyermekünket
Nagyon jó, hogy vannak akik életben tartják ezeket. Én is tartogatok néhány retro gépet. Úgy gondolom a jövő nemzedékének is meg kell ismerkednie gyerekkorunk gépeivel és játékaival. Remélem a jövőben majd kijutunk a gyerekekkel is erre a rendezvényre[ Szerkesztve ]
"Csak a Puffin ad Neked erőt, és mindent lebíró akaratot." Bud Spencer, 1981
-
veterán
-
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Lalikiraly #29 üzenetére
Vannak terveink
-
Durván kezdi kinőni magát a rendezvény. Mi lesz a következő szint? Gratulálok, elképesztő.
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
gaborbol
őstag
Nagyon nagy grat, ez valami kegyetlen mennyisegu cucc, nem tudom mennyi idot el tudtam volna itt tolteni ! Baromi jo nezni meg a kepeket is ! Nagy respect !
-
joghurt
addikt
Ahol voltak QR kódos ismertetők vagy plusz infók, az is királyság.
Hasonlóan üdvös lenne összeütni két BRSZK között a "Bacsis gyűjteménye <-" papírnál erősebb infó anyagot, melyik prociban mi a pláne. Pl. "Alsó szivacs (C,5): Az első fotonátmenettel üzemelő, 8 xbit kapacitású processzor".
A tej élet, erő, egészség.
-
nagyúr
Ahogy minden évben, ismét gratulálok a szervezőknek!
A virtuális bejárós megoldásért meg külön jár a taps, azt még biztos előszedem egyszer-kétszer"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
modd3r
őstag
Középkorú technofil-ként megmelengeti a szívem a régi jó vasak látványa. Örülök, hogy van ilyen rendezvény kishazánkban, azt kívánom sohase múljon el a lelkesedésetek!
[ Szerkesztve ]
-
sherlock82
senior tag
Kinéztem a programot magamnak már tavasszal , erre kórházba kerültem és lemaradtam róla.
Jó volt elolvasni a beszámolót.
Szerintem ezek a játékok a mi generációnk életébe olyan nyomot hagytak , hogy napig szívesen játszanánk velük.
Legyen az a Prince of Persia vagy a Wolfeinstein 3d.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
mg1992mg
senior tag
Sajnos idén kimaradt, de remélem jövőre el tudok menni
-
hege8888
aktív tag
"Ha képtelenek vagytok kiírni hogy minek a rövidítése a BRSZK, akkor talán felesleges is tovább olvasnom, nem én vagyok a célcsoport."
Itt vagy több mint 20 éves reg.-gel, nem hinném, hogy most találkoznál a Logouton ezzel a mozaikszóval először...[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/cikk/retro_kk/teljes.html
-
szoftos
csendes tag
Ezuton is szeretnek a szervezoknek es segitoknek gratulalni, peldas kiallitas volt es vegre ott is lehettem.
Meg sok ilyet, valamint erot es kitartast kivanok a kovetkezokhoz.
P.S.: a beszamolo ami a leiras szerint 3 hettel a kiallitas utan keszult, hogyhogy csak most lett elesitve?
-
Armagedown
őstag
Jó látni, hogy a mostani fiatalok között is van Addams Family rajongó
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
pechman8
tag
Jó volt látni a fiatalságom hardvereit és szoftvereit...
Saját korlátaimból nem léphetek ki, mások adottságaiba nem léphetek be.
-
GreatL
őstag
Grat. Igazán nagy produkció.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
1amarr
tag
Hát ez valami irreálisan jó programnak tűnik! Sosem voltam még hasonlót sem, de a következőt majd beírom a naptárba.
-
Sz.L.
aktív tag
Nem találok szavakat! Külön köszönet a képekért!
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
i400
senior tag
Idén sikerült végre elutni, beköltöztem volna hosszabb időre
-
OPiiPO
veterán
Köszönjük a szervezést!
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
osztraksajt
őstag
Úgy volt hogy idén is tudok menni, de sajnos az unokaöcsém rosszul lett, nem mertük bevállalni Kőszegről az utat.
De jövőre mindenképp megpróbálok megint ott lenni.
-
Hirtelen nem tudtam milyen nap van Lassan őrölnek a logout malmai
Idén először voltam lent a családdal és egyrészt gratula a szervezőknek, brutál pörgés volt, mászrészt durva volt látni a hogy tökre nem voltam egyedül, hogy többgyerekes családapaként toltam a gyerekekkel közös játékot, miközben anya (némileg unottan ) tolta a babakocsit (innen is köszönöm neki a támogatást, ugyanis valószínűleg az első pillanattól gyanús volt, hogy a "menjünk már le a Balcsira" kezdetű mondat úgy folytatódott, hogy "...és ha már ott vagyunk, lenne egy kiállítás..." )
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
nyunyu
félisten
Huh, ugyanolyan QuickShot Pythonom volt Atari 800XL-hez.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Végül is a cikk második sorában ott van a kérdésedre a válasz.
Bacsisnak pedig köszönjük az újabb beszámolót erről a remek eseményről. Reméljük még sokáig csinálod ezt. Kell a fiataloknak látni honnan is kezdődött.
20+ éve mi is csináltunk vmi hasonlót csak jóval kisebb kivitelben. Bár már pontosan nem emlékszem hol, talán Balatonszárszón.
[ Szerkesztve ]
-
-
jalos
csendes tag
Ha képtelenek vagytok kiírni hogy minek a rövidítése a BRSZK, akkor talán felesleges is tovább olvasnom, nem én vagyok a célcsoport.
-
bambano
titán
Lol, a ládányi tartalék joystick mindent visz
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
joghurt
addikt
Király kiállítás, király beszámoló; köszönet mindkettőért!
A tej élet, erő, egészség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest