- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Ránézésre ez még az eredeti ATX elrendezésű, amikor még az volt az elképzelés, hogy az alaplappal párhuzamosan beépített táp alján lévő venti húzza le a procira tett passzív bordáról a meleget.
Aztán megjelentek a P4-ek 2000 körül, és hamar nyilvánvalóvá vált, hogy ez nem működik, és az ATX 1.1-ben a táp visszakerült az AT házakon megszokott helyére, az alaplap feletti rekeszbe, hogy elférhessen a magas borda+saját venti a procin, és ne a tápon kersztül próbáljanak hűteni 50+ Wattot. -
Egytértek.
Szerintem is kb akkor vettem, talán 2001. Mégpedig Debrecenben az Omikor Computerben, még a Pásti utcában. Voltam vagy 12-13-14 éves (évtől függ) beengedtek a galériára, ott raktuk össze együtt az új házba a gépemet aminek az alkatrészeit bezacskózva vittem be busszal debrecenbe a hátizsákomban. Közben CRT-n ment a Tomorow Never Dies James Bond film
De mi a neve és honnan lehet szerezni
Új hozzászólás Aktív témák
- Automobilista 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Napelem
- Milyen notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- !!Újszerű!! AsRock RX 7700XT 12GB /Jótállással!/Szép állapotban!/Beszámítás! Posta ok!
- Xbox Series X - dobozos
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- !!ÚJSZERŰ!! Gigabye Aero RTX 4070 Super 12GB /Jótállással!/Beszámítás!/Posta ok!