Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam tartaléknak van félretéve egy noname MX400-as eng sample biosos, ramjain nincs felirat totál sima. (everest szerint 250mhz-es SD ram, 128bit)
Ami az érdekes benne hogy a társaihoz képest kevésbé melegszik, pedig egy egyszerű borda van rajta.A másik hogy nemrég szereltem egy HP konfigot, abban volt sima Geforce2 MX borda nélkül. Azon simán lehetett volna sütni, sikerült is megégetnem vele magamat, ennek ellenére teljesen stabil és hibamentes hiszen a gyártó is így vállat rá garanciát.
Nagyobb testvéreikkel is találkoztam már, sokat használtam egy Abit Ti4200-8x OTES-t. Illetve van még itthon egy Aopen sima Ti4200-as is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest