- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Polarstar #11 üzenetére
De hogy jön ez ide, a cikk témához?
Én csak reflektáltam egy hsz-re, hogy miért NEM szar az LG (Miért igen, azt mindenki tudja).Lényeg az volt, hogy retek nagy a V50 is és én ugyan nem hurcolnám kofferben magammal, tehát nagyon rétegtelefon. De aki kihasználja legyen vele boldog, csak nem értem miért dobnak piacra egy éven belül két ilyen szörnyet, anyagiakat nem kímélve
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Schuler888 #6 üzenetére
Nem kezdenék flémet, de az LG V széria audioszekcióját mindenki más a fasor végéből lesi felvétel és lejátszás terén is. Nem beszélve az eléggé egyedülálló Tidal támogatásról, ha aztán nem sajnálod a pénzt az usb audio player pro-ra akkor az hab a tortán, a Gcam porttal pedig a kamera sem rosszabb igazán, mint bármelyik másik felső kategóriás. A kijelző valóban olyan, amilyen, de azért ennek is nagyobb a füstje, mint a lángja. Normális használat nem az, hogy 170 fokos szögből nézed a képernyőt
Abban igazad van, hogy mindenki Sony szenzorokat használ
-
RetepNyaraB
veterán
Most tapogattam meg talán a g8-at a hülyeboltban; hát, ez finoman szólva is rétegcucc és nem az ára miatt. Egy fél laptoptáska kell hozzá basszus, meg használhatom konditerem helyett, bicóra gyúrni. Tömött villamoson nem lehet kinyitni, csak ha előtte leszállnak páran. Akinek hét anyja van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest