- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolal
senior tag
válasz
marquuard #36 üzenetére
Nem meghatározóak már annyira, de színesebbé teszik a palettát. A szintén öreg motoros LG-vel ellentétben azért dobnak újdonságokat piacra, amiket ők lépnek meg először. Sokszor hibáznak ez tény. De a kamerás képességek sokat javultak már, mivel elismerték, hogy két külön részleg foglalkozott ezzel, akik finoman szólva sem voltak valami nagy összhangban. Már az XZ3 is egész jó képeket "lövöldözött" , az Xperia 1 meg határozottan szép. Nem a kínaiak hibája valóban, hogy lecsúsztak, de szvsz mostanság igyekeznek. Ahogy azt egy korábbi hsz-ben is kifejtettem nem szabad day1 megvenni semelyik telefonjukat, de fél évvel később egy flottás elő fizuban nagyon is versenyképesek az áraik. Írom mindezeket Apple userként. Teljesen megvoltam elégedve az Xperia XZ3-al is. Nem volt vele semmi gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- iPhone 12 Pro 128GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4470
- Honor Magic V2 5G 16/512GB fekete garanciás esztétikai hibás, hibátlan működés
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest